Keystone logo
Sveits

Beste universiteter for Online Programmer i Sveits 2023

Antall institusjoner: 122
  • Windisch, Sveits

  Masterstudio Design ved Institute Contemporary Design Practices (ICDP) er sammensatt av tre studioer: Masterstudio Industrial Design, Masterstudio Scenography, Masterstudio Fashion Design. Hvert studio har et disiplinært fokus. I tillegg fokuserer forskningsdiskursen til ICDP på digital integrasjon, designkulturer og sirkulær design og reflekteres og kommuniseres flerdimensjonalt. Grunnlaget for vår anvendte forskning og prosjektarbeid er designbegrepet "Advanced Design". I stedet for dagens økonomiske praksis med maksimering, tar vi i bruk rollen som ekstraprenør i undervisning og design, som står for samarbeid og systemisk handling: Aktuelle problemstillinger om globale kriser, klimaendringer og sosial ulikhet diskuteres og videreutvikles. Bærekraft og økologi, inkludering og teknologi, interaksjon og materialitet er feltene der designens rolle stilles spørsmålstegn ved og nye visjoner for menneskelig sameksistens og økonomisk aktivitet defineres. Masterstudio Design tilbyr grundig opplæring i profesjonell, fremtidsrettet designpraksis og anvendt forskning. Relevante forskningsspørsmål identifiseres og defineres, hensiktsmessige og komplekse designprosesser utformes, prosjekter utvikles og implementeres. Kommunikasjon, prosjektledelse, tverrfaglig og forskningsorientert teamarbeid er komponenter i opplæringen.

  • Madrid, Spania
  • Amsterdam, Nederland
  • + 8 mer

  IE University er for studenter som nærmer seg læring som en livsstil. Vi tilbyr et støttende fellesskap der studenter og fakultetet samhandler sammen i læringsprosessen. IE University har et personlig tilpasset, studentsentrert fellesskap med et rikt mangfold av individer, ideer og tilnærminger. Hvert år er over 130 nasjonaliteter representert på campus, med over 75% av studentene som kommer fra utenfor Spania. IE University er anerkjent over hele verden og av de mest prestisjefylte foreningene for sin høykvalitets undervisning. Med en innovativ visjon, entreprenørånd og fokus på humaniora og akademisk strenghet, er IE University forpliktet til å utdanne fagfolk som vil gjøre en forskjell i samfunnet. Vår praksisbaserte tilnærming til læring starter i klasserommet og fortsetter over hele verden, og forbereder studentene våre til å bli internasjonale fagfolk. Hvis du vil ha en inspirerende og utfordrende utdanning som vil forme hvem du er og hvem du vil bli, vil IE University utvide horisonten din, koble deg til verden og veilede deg på den unike veien som trengs for å nå dine mål.

  • Barcelona, Spania
  • Zürich, Sveits

  Swiss School of Business Research tilbyr akademisk dyktighet med sveitsisk kvalitet til våre studenter som søker fra hele verden for å forfølge innovative bachelor-, master- og doktorgrader. Vi gir en rekke fordeler og muligheter for vekst og utvikling, i et dynamisk internasjonalt miljø, der studentene kan feire interkulturelt mangfold og innovative undervisningsstiler.

  • Neuchâtel, Sveits
  • Leicester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 1 mer

  CIES - International Centre for Sports Studies, er et uavhengig studiesenter som ligger i Neuchâtel, Sveits. Det ble opprettet i 1995 som en stiftelse mellom Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universitetet i Neuchâtel, byen og staten Neuchâtel.

  • Brig, Sveits

  Swiss Distance University of Applied Sciences (Fernfachhochschule Schweiz – FFHS) er et nasjonalt anerkjent universitet. Siden 1998 har det tilbudt deltids bachelor- og mastergrader og etterutdanningsprogrammer. Med mer enn 20 års erfaring innen fjernundervisning, er det det ledende e-læringsuniversitetet i Sveits og er et alternativ for studenter som ønsker å kombinere arbeid, familie og studier.

  • Port-Valais, Sveits
  • Brig, Sveits

  Vi blir sett på som Sveits beste kulinariske skoler og en av verdens fineste takket være vår omfattende læreplan som blander en topprangert kulinarisk utdanning med praktisk virksomhetsteori. Ta vare på talentet ditt, gi næring til nysgjerrigheten din og bygg det sterke grunnlaget for å lykkes i kulinarisk verden. Ved Culinary Arts Academy Switzerland får du ikke bare en utdannelse i verdensklasse – du får også kvalifikasjonene til å støtte det.

  • Lausanne, Sveits
  • Singapore, Singapore
  • + 1 mer

  EHL Hospitality Business School , grunnlagt i 1893 som Ecole Hôtelière de Lausanne, er banebrytende metodene for sveitsisk gjestfrihetsutdanning og setter standardene for fortreffelighet. I dag kombinerer EHL de sveitsiske verdiene av akademisk strenghet og bransjepraksis med kreativitet og innovasjon for kundesentrerte gjestfrihetsledergrader som forbereder kandidater til å lede fremtiden og administrere med respekt og empati.

  • Lucerne, Sveits
  • Risch-Rotkreuz, Sveits

  Lucerne School of Business er Sentral-Sveits sitt ekspertisesenter innen de økonomisk og sosialt viktige områdene forretnings- og regionaløkonomi, bank og finans, kommunikasjon og markedsføring, samt turisme og mobilitet. De krevende, praktisk relevante og forskningsbaserte bachelor- og masterutdanningene vi tilbyr er avgjørende for å få kvalifiserte medarbeidere til bedrifter, offentlige institusjoner og ideelle organisasjoner.

  • Basel, Sveits

  Universitetet i Basel ble grunnlagt i 1460 og er det eldste universitetet i Sveits. Fakultet for forretnings- og økonomi ble etablert i 1995 og er det nest yngste av de totalt syv fakultetene ved Universitetet i Basel. Imidlertid har faget økonomi allerede blitt undervist i nesten 150 år i Basel.

  • Geneva, Sveits

  ESDST er dataskolen til Rushford Business School akkreditert av James Lind Institute. Skolen tilbyr høyere gradsprogrammer i datavitenskap og teknologi, hvor graden tildeles av Rushford Business School. Vårt fakultet og mentorer er datavitere og jobber i anerkjente stillinger i bransjen. Vi underviser ved bruk av anvendt metodikk med ekte datasett og graden avsluttes med et konsulentprosjekt. Dette gjøres med et mål om å fremme studentene våre til å være ledere og datavitere i verdensklasse på toppnivå.

  • Geneva, Sveits

  Webster University Geneva ble etablert i Sveits i 1978 og er en akkreditert amerikansk universitetscampus som tilbyr høykvalitetsprogrammer på engelsk på lavere nivå (bachelor nivå) og høyere nivå. Webster gir en bred Liberal Arts-tilnærming til undervisning i den kulturrike konteksten i Sveits, og universitetet har blitt et viktig medlem av samfunnet og ånden som utgjør "Genève Internationale".

  • Geneva, Sveits

  Vi tilbyr engelsklærte grunn-, bachelor-, master- og MBA-programmer i fag som fremmer entreprenørskap, innovasjon og ledelse og er svært etterspurte av bedrifter. Disse inkluderer forretningsadministrasjon, kommunikasjon og PR, internasjonal virksomhet, digital virksomhet, sportsledelse, markedsføring, økonomi og virksomhet, blant andre.

  • Zürich, Sveits

  Med nesten 30 000 påmeldte studenter, er University Of Zurich (UZH) Sveits største universitet. Universitetet består av syv fakulteter som dekker rundt 100 forskjellige fagområder, og tilbyr et bredt utvalg av bachelor-, master- og doktorgradsfag. programmer. Tallrike utmerkelser fremhever universitetets internasjonale anerkjennelse innen medisin, immunologi, genetikk, nevrovitenskap og strukturell biologi så vel som innen økonomi.

  • Ilanz, Sveits
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  Vi ble grunnlagt i 1962 og er etablert blant verdens fineste utdanningsinstitusjoner som spesialiserer seg på gjestfrihet og luksushåndtering. Vi tilbyr anvendt forretningsutdanning, som kombinerer akademisk strenghet, praktiske ferdigheter og profesjonelle praksisplasser - alt med fokus på å utvikle de myke ferdighetene som er en forutsetning i den moderne globale økonomien.

  • Crans-Montana, Sveits
  • Marbella, Spania
  • + 1 mer

  Tre internasjonale studiesteder, mer enn hundre nasjonaliteter som studerer hos oss - når vi sier “Global Hospitality Education” mener vi virkelig det. Enten du leter etter lavere eller høyere programmer, serverer Les Roches akademisk strenghet med en vri på innovasjon og entreprenørskap.