Keystone logo

Filtre

 • Turisme og serviceindustri
 • Servicenæring
 • Catering og ledelse
Studieretninger
 • Turisme og serviceindustri (5)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

5 Online Programmer i Catering og ledelse 2024

  Online Programmer i Catering og ledelse

  Hva er Food Service Management?
  Food Service Management er virksomheten med å drive restauranter og andre matrelaterte virksomheter. Det innebærer alt fra planlegging og budsjettering, til bestilling av rekvisita og ledelse av personalet. Food Service Management er et utfordrende og givende karrierevalg for de med lidenskap for mat og kundeservice.

  Hva kan jeg gjøre med en grad i Food Service Management?
  En grad i Food Service Management kan føre til en karriere i food service-bransjen, arbeid i restauranter, cateringselskaper eller andre matrelaterte virksomheter. Med en grad i Food Service Management, vil du ha kunnskapen til å administrere en food service-virksomhet fra start til slutt. Du vil lære ferdighetene til å være ansvarlig for alt fra budsjettering og menyplanlegging. til bestilling av rekvisita og administrasjon av personale.

  Hvilke typer Food Service Management-grader finnes det?
  Det er mange forskjellige typer Food Service Management grader tilgjengelig, fra tilknyttede grader til bachelorgrader og utover. Hver type grad vil gi deg forskjellig kunnskap og ferdigheter for å hjelpe deg med å lykkes i matservicebransjen. Associate's degrees in Food Service Management tar vanligvis to år å fullføre, og gir deg det grunnleggende om å drive en matservicevirksomhet. Bachelorgrader i Food Service Management tar vanligvis fire år å fullføre, og gir deg mer inngående kunnskap om food service-bransjen. Mastergrader i Food Service Management er også tilgjengelig, som kan ta to til tre år å fullføre. Disse programmene gir deg den mest avanserte kunnskapen og ferdighetene for å hjelpe deg med å lykkes i matservicebransjen.

  Hva skal jeg studere under min Food Service Management-grad?
  I løpet av din Food Service Management-grad vil du studere en rekke emner relatert til food service-industrien. Du vil lære om bedriftsledelse, mattrygghet, ernæring og menyplanlegging. Du vil også få praktisk erfaring gjennom praksisplasser eller andre praktiske muligheter. Ved slutten av studiet vil du ha kunnskapen og ferdighetene som trengs for å lykkes med å administrere en matservicevirksomhet.