Keystone logo

5 Online BSc Programmer i Samfunnsvitenskap Sosialarbeid Rådgivning 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Samfunnsvitenskap
  • Sosialarbeid
  • Rådgivning
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (5)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Online BSc Programmer i Samfunnsvitenskap Sosialarbeid Rådgivning

En Bachelor of Science, også kjent som en BSc, er et lavere grad program som tar i gjennomsnitt fire år å fullføre. Bachelorprogrammet grad majors varierer avhengig av institusjonen, men de fokuserer generelt på de tekniske og praktiske aspektene av det valgte studieområdet.

Hva er en online BSc i rådgivning? Dette studiet utstyrer elevene til å yte tjenester til enkeltpersoner som søker hjelp i å håndtere livskriser, stress, konflikter og psykologisk velvære. Noen grader er i psykologi med fokus på et bestemt aspekt av rådgivning. Kursarbeid kan forme studenten i psykologisk teori og metoder. Studentene kan ha mulighet til å analysere forskning og utvikle sin forståelse av menneskelig atferd. Dette programmet tar vanligvis omtrent fire til seks år å fullføre.

Nyutdannede med en Bachelor of Science i Counseling få ferdigheter i aktiv lytte og mekling som er verdifulle i enhver arbeidsplass setting samt i hverdags mellommenneskelige relasjoner. Deres forståelse av menneskers psykologi gjør det mulig for dem å arbeide mer effektivt med et bredt spekter av mennesker.

Kostnaden for en bachelorgrad i rådgivning varierer, avhengig av om studenten velger et heltid eller deltidsstudium, samt om studenten har tidligere studier som kan redusere programmets sluttidstid. Opptakskontorer kan gi spesifikk informasjon om eksakte kostnader basert på den enkelte elevs situasjon.

Nyutdannede fra dette programmet kan bruke sin grad som grunnlag for å fortsette sin karrierevei til privat praksis rådgivning, eller de kan komme inn i arbeid verden i en rekke innstillinger.Skoler, atferdshelsesentre, avhengighetsbehandlingssentre og holistiske helsesenter bruker rådgivere til å rådgive og bistå sine studenter eller klienter. Nyutdannede kan kanskje finne arbeid i livscoaching eller som tilrettelegger for personlig utviklingstrening og utdanning.

For studenter som har travle timeplaner og trenger fleksibilitet i sine studieprogrammer, kan en online-BSc fungere godt. Online programmer tillater elevene å bli der de er og fullføre sin utdanning på heltid eller deltid. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.