Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 10 Online BSc Programmer i Matematikk 2023

10 Online BSc Programmer i Matematikk 2023

Oversikt

Studerende ved et universitet kan gi studentene et godt grunnlag for en rekke karrierer. En bachelorgrad på nesten hvilket som helst felt sikrer at studentene har omfattende kunnskap og en robust generell utdanningsplattform som baserer sin mer spesialiserte kunnskap.

Studenter som liker matematikk og ønsker å forfølge en karriere i denne disiplinen har sannsynligvis spurt, hva er en online BSc i matematikk? Studentene bruker tre til fem år med en rekke kurs for å forbedre deres generelle utdanning og matematikk fundament. Kurs som er spesifikke for en bachelorgrad i matematikk kan inneholde formell logikk; Matematisk problemløsning og bevis; differensiallikninger; Abstrakt og lineær algebra; En rekke grunnleggende og avanserte kurs i kalkulator, ekte analyse; Og kurs i vitenskapelig eller teknisk skriving.

Personer som driver en matematikk grad begynner vanligvis å utvikle ekstra ferdigheter som kan hjelpe når de søker sin første jobb på dette feltet. Disse ferdighetene kan inkludere forbedrede mellommenneskelige ferdigheter, lære å jobbe som team og bedre generelle kommunikasjonsevner.

Matematikk er en grad studenter kan bruke over hele verden, noe som gjør det enkelt å finne universiteter som tilbyr bachelorgrad i dette emnet over hele verden. Siden kostnadskravene varierer så sterkt, bør studentene sørge for å kontakte skolene for mer spesifikk informasjon.

Etter å ha fullført en matematikk grad, er det flere karriereveier en student kan vurdere å ta. De med bakgrunn i matematikk kan være fordelaktige på flere felt, som kan innebære arbeid i regjeringen, utdanning, vitenskap og teknologi, profesjonell sport eller privat sektor.Eksempler på karriere titler studenter kan være berettiget til inkluderer aktuar, forretningsanalytiker, database administrator, forskning, statistiker og konsulent.

Å jobbe med en online grad i matematikk er mulig både hjemme og i utlandet. Dra nytte av tidsplanen fleksibiliteten til online kurs for å mer hensiktsmessig forfølge en bachelorgrad. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • BSc
  • Naturvitenskap
  • Matematikk
Studieretninger
  • Naturvitenskap (10)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat