Keystone logo

1 Online BSc Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Markedsføringsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • BSc
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsledelse
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Online BSc Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Markedsføringsledelse

En Bachelor of Science er et studieprogram som krever omtrent fire års heltidsskole å tjene. Når studentene har oppnådd en BSc, kan de bedre finne en karriere som er mentalt og økonomisk givende på grunn av deres forbedrede kunnskaper og opplæring.

Hva er en online BSc i Marketing Management? Disse programmene hjelper vanligvis elevene å lære seg å markedsføre og vokse bedrifter ved å bruke forretnings- og markedsføringsevner. Programdeltakere kan lære om grunnlaget for markedsføring, forretningsplanlegging, markedsundersøkelse og forretningsstrategi, og de kan også gjennomføre et internship eller capstone-prosjekt i markedsfeltet. Fordi denne graden tilbys på nettet, er den tilgjengelig i et fleksibelt format slik at studenter som bor i fjerntliggende områder eller som ikke kan delta på klasser i person, fortsatt kan tjene sin grad.

Studenter som fullfører en bachelor i markedsføring ledelse kan forbedre sine ferdigheter i ledelse, kommunikasjon og kritisk tenkning.Forbedring av disse nøkkelferdighetene kan bidra til å gjøre kandidater svært ønskelige for potensielle arbeidsgivere.

Kostnaden for å tjene en BSc kan variere avhengig av skolen. Av denne grunn bør studentene kontakte deres potensielle skoler og be om aktuell informasjon om undervisning. Studentene kan også ønske å be om informasjon om økonomisk støtte.

Med sin økte kunnskap om forbrukeradferd, opprykk og publisitet kan studenter som fullfører en bachelorgrad i merkeledelse, ha mange arbeidsplasser tilgjengelig for dem. På området for digital markedsføring, reklame, PR, og forretningsrådgivning, eksisterer karrierer for kandidater som markedsføringsforskere, merkevarekonsulenter, markedsføringsledere eller reklame kontoansvarlige. Studentene er også godt egnet for karriere innen copywriting, arrangementshåndtering og PR.

For å finne ut mer om hvordan du kan begynne å tjene din BSc i Markedsføringsledelse, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.