Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 17 Online BSc Programmer i Databehandling 2023/2024

17 Online BSc Programmer i Databehandling 2023/2024

Oversikt

En BSc, eller Bachelor of Science, representerer omtrent fire års fokusert studie i et emne. I forhold til en Bachelor of Art, har en BSc en tendens til å fokusere på analytisk side av et fag. Å fullføre noe arbeid på nettet kan redusere mengden tid som tjener denne graden.

Mer spesifikt, hva er en online BSc i Computing? Denne graden fokuserer på datavitenskap, programvareutvikling eller nettverk, for å nevne noen få. I databehandling kan du fokusere på forretninger eller kunst, for eksempel IT-ledelse eller webutvikling. Noen forutsetninger inkluderer grunnleggende datakunnskap og logisk tenkning ferdigheter. Å vite et programmeringsspråk er et pluss, men de fleste programmer tilbyr dette.

Mens du forfølger en grad i databehandling, er det mange ferdigheter du kan plukke opp. Du kan lære feilsøking, organisering og hvordan du tenker på føttene. Disse ferdighetene hjelper deg med å navigere i den tekniske verden og lykkes i din valgte karriere.

Kostnaden ved å tjene en online BSc varierer avhengig av flere faktorer. Skoleplassering, studietid og om spesielle bøker og verktøy er påkrevd, alle spiller en rolle i å bestemme kostnadene. Når du lager budsjettet, finn ut om elektroniske bøker er tilgjengelige, siden disse ofte er billigere enn konvensjonelle bøker.

Med en BSc i databehandling, kan du forfølge en rekke forskjellige jobber. Nesten alle bedrifter har byttet til datateknologi og trenger ansatte som forstår hvordan disse maskinene fungerer. Organisasjoner som arbeider i turisme, kringkasting, produksjon og helsevesen, trenger alle datamaskinkunnige ansatte. Noen karrieremuligheter inkluderer nettverksarkitekt, apputvikler og sikkerhetsanalytiker. Du kan også forvalte lederstillinger i teknologiavdelinger.

Ved å forfølge en grad på nettet, trenger du ikke lenger å begrense deg til skolene i nærheten av deg eller steder du er villig til å flytte.Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • BSc
  • Teknologi
  • Informatikk
  • Databehandling
Studieretninger
  • Teknologi (17)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat