Keystone logo

Filtre

 • BSc
 • Forretningsstudier
Studieretninger
 • Forretningsstudier (75)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

75 Online BSc Programmer i Forretningsstudier 2024

  Online BSc Programmer i Forretningsstudier

  En online Bachelor of Science grad er opptjent av studenter som har fullført en bestemt mengde kurs i et gitt fagområde. Læreplanen er internettbasert, og kan være mer fleksible enn en on-campus program.

  Hva er en online BSc i Business Studies? Dette grad gir kandidatene en bred forankring i feltet av virksomheten. Studentene kan velge fra et bredt utvalg av programmer og veier, avhengig av deres utdanning og karrieremål. Klassene kan inkludere økonomi, finans, menneskelige ressurser og markedsføring, blant andre. Studenter vanligvis fullføre sine leksjoner, tester og prosjekter på nettet, men har støtte fra profesjonelle og peer nettverk. Ved ferdigstillelse, kan utdannet forfølge en jobb eller fortsette sin utdanning.

  Studenter som fullfører en grad program på nettet kan ha nytte av det på flere måter. Ved å studere på egen hånd, lærer de å multitaske og administrere sin tid effektivt.Disse evnene kan bære over i arbeidslivet, noe som kan gjøre dem mer attraktive kandidater for en jobb.

  Online grad programmene har variable kostnader, avhengig av institusjonen en registrerer i. Noen elever kan velge et internasjonalt program uten å forlate hjembyen, noe som kan være betydelig rimeligere enn å flytte til utlandet for å gå på college. Alle potensielle studenter oppfordres til å undersøke grundig gjennom programmer som interesserer dem før du gjør en finansiell forpliktelse.

  En utdannet ved en online BSc i økonomi og administrasjon program kan ha flere karrieremuligheter. Avhengig bestemt studium som en student choses, kan posisjoner i ledelse, markedsføring, lønn, regnskap eller menneskelige ressurser tilgjengelig. Ansette organisasjoner kan inneholde store selskaper, mellomstore butikker, offentlige og ideelle virksomheter. Noen kandidater kan velge å gå inn i virksomheten for seg selv.

  Fylle ut en online grad kan være første skritt på en ny og spennende karriere. For å komme i gang, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.