Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 Online Bachelor Programmer i Visuell design 2023

2 Online Bachelor Programmer i Visuell design 2023

Oversikt

En online bachelorgrad kan fullføres på tre til fire år. Studentene er i stand til å forfølge programmer i sine fagområder for å få ferdigheter og erfaring som kreves for å utvikle sine karrierer.

Hva er en online bachelor i visuell design? Disse programmene er ment å dekke utvikling og foredling av praktiske design ferdigheter gjennom prosjekter og studiet av kunstteori. Studentene har mulighet til å utforske kunstaktiviteter som tegning, fotografering, skulptur, maleri, digital bildebehandling og 3D-installasjon. Eksperimentering med illustrasjon og utforsking av nye medier med grafisk design er også vanligvis fremtredende kursemner. Med spesialisert veiledning av en veileder og virtuelle diskusjoner med jevnaldrende, oppfordres elevene til å lage en portefølje som viser en rekke arbeid innen visuell kunst.

Visuelle designgrader kan brukes på mange forskjellige karriereområder.Å forstå hvordan å anvende teoretisk forskning på prosjekter, lære å presentere og markedsføre design og praktisere estetisk problemløsning er noen verdifulle ferdigheter som studentene kan bruke for å få en fordel i et konkurransedyktig marked og sikre høyere betalende jobber.

Kostnaden for en online bachelorgrad kan variere med plassering og programvarighet. Fremtidsstudenter skal nå ut til individuelle skoler med henvendelser om kostnader, kurskrav og økonomisk hjelp.

Det er mange mulige visuelle karrierer i et bredt spekter av kreative og næringsliv. Bedrifter kan ofte henvise til designere for å skape produktkonsepter, utnytte dataprogramvare for utvikling og bidra til å danne annonseringsstrategier. Studentene kan bruke sine designferdigheter til områder som produksjonsdesign, markedsføring, fotografering, illustrasjon, mote, driftsledelse og utdanning.

Studentene har vanligvis mulighet til å tjene en grad i sin egen tid helt online.For å lære mer om å starte et program, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet

Les mer

Filtre

 • Bachelor
 • Designfag
 • Visuell design
Studieretninger
 • Designfag (2)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat