Keystone logo

1 Online Bachelor Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Strategisk markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
  • Strategisk markedsføring
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Online Bachelor Programmer i Markedsføringsstudier Markedsføringsstudier Strategisk markedsføring

Bachelorstudier tilbyr studium på høyskole og har en tendens til å være påkrevd av mange arbeidsgivere for opplæringsarbeid. De er vanligvis ikke like intensive som mastergrader, men krever ofte en god del kurs og studier.

Hva er en online bachelor i strategisk markedsføring? Denne graden utdanner generelt studenter om emner som forbruksforbruk, oppkjøp og oppførsel, og enkelte programmer har en B2B-bedrift eller business-to-business-fokus. Studentene kan utøve forskningsmetoder og lære å analysere data for å markedsføre effektivt og forholde seg til forbrukerne. Kurseksempler kan omfatte finansiell regnskap, forretningslov, markedsprinsipper, markedsføringsstrategi og forbrukeradferd.

Studentene kan forbedre mange ferdigheter som de forfølge denne graden. Samarbeidet hjelper for eksempel dem til å bli bedre lagspillere, og forsknings- og skriveferdigheter hjelper med kritisk tenkning.Alle disse ferdighetene gjelder for mange sysselsettingsmuligheter, og setter kandidater opp for suksess på arbeidsplassen.

Det tar omtrent fire år å fullføre en bachelorgrad. Kostnadene kan variere enormt fra ett land til et annet og fra en skole til en annen, så det er generelt viktig for elevene å undersøke det aspektet av utdanningen deres før de søkes.

Nyutdannede fra dette programmet går ofte inn i markedsførings- eller reklamemarkedet, og velger å forfølge stillinger som prosjektkoordinator, annonseringskonsulent, markedsføringskonsulent og salgskonsulent. Disse forretningsmenn jobber for alle typer selskaper og ideelle organisasjoner, blant annet globale selskaper og små, uavhengige bedrifter. Bedrifter innen områder som medisin, helsevesen, produktutvikling og loven ansetter ofte programutdannede.

Det er mulig for elevene å fullføre denne grad på heltid eller deltid.Fordi det er online, kan elevene klare å fullføre det raskere enn de ville personlig, eller de kan velge å gå sakte mens de jobber. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.