Keystone logo

Filtre

 • Bachelor
 • Ingeniørfag
Studieretninger
 • Ingeniørfag (17)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

17 Online Bachelor Programmer i Ingeniørfag 2024

  Online Bachelor Programmer i Ingeniørfag

  En online bachelorgrad kan vanligvis tjene innen tre til fem år. Studentene kan finne muligheter for spennende karriere gjennom å utvide sine ferdigheter, kunnskaper og opplæring i deres respektive fagområde.

  Hva er en online bachelor i ingeniørfag? Disse programmene kan gi studentene tverrfaglig ingeniøropplæring ved hjelp av vitenskapelige og matematiske løsninger for tekniske utfordringer i sosiale og miljømessige sammenhenger. Gjennom spesialiserte studie- og praktiske prosjekter har studentene mulighet til å bygge videre på en intellektuell forståelse av ingeniørdesign og anvendelse av designferdigheter i virkelige scenarier. Programmer kan omfatte emner som miljøteknologi, mikro og nanoteknologi, energi, bærekraft, design og modellering og strukturell integritet. Noen grader kan ha spesielle forutsetninger.

  Det er mange fordeler som ingeniørstudenter kan nyte og bruke i en rekke karriereinnstillinger.Programmene kan gi studentene ferdigheter i prosjektanalyse og utvikle praktiske løsninger, erfaring i å anvende utviklende teknologi til prosjekter og forståelse for hvordan ingeniørvirksomhet påvirker hvert aspekt av hverdagen.

  Kostnaden for å fullføre en grad kan variere avhengig av hvor lenge programmet ligger. Studenter som er interessert i et bestemt felt, bør kontakte skolene som tilbyr relaterte programmer for mer informasjon om kostnader og finansiering, og for å se om det er stipend eller stipend som de kan kvalifisere for.

  Nyutdannede med teknisk trening og ferdigheter er vanligvis i stor etterspørsel i mange bransjer. Studentene kan forvente å finne karrieremuligheter knyttet til miljø, energi, bioteknologi, kjernekunst, romteknologi og leting, romfart, ingeniørfag, biomedisinsk ingeniørfag, nanoteknologi, petroleumsteknikk og bilteknikk.

  Deltids- og heltidsstudenter kan få tilgang til nettbaserte kursmaterialer, veiledning og veileder tilbakemelding gjennom internasjonale nettbaserte programmer som gjør at de kan lære seg i sitt eget tempo. For å komme i gang med en grad, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.