Keystone logo

1 Online Bachelor Programmer i Ledelse Eventledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Ledelse
 • Eventledelse
Studieretninger
 • Ledelse (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Online Bachelor Programmer i Ledelse Eventledelse

  En bachelorgrad er en akademisk prestasjon en student tjener på lavere nivå når et studium er fullført på en høyskole eller et universitet. Å tjene en bachelorgrad ved hjelp av et nettbasert program er en måte å maksimere utdannings fleksibilitet og bekvemmelighet på.

  Hva er en online bachelor i event management? Dette er en spesialitet innen gjestfrihet eller markedsføring som planlegger, fremmer og utfører spesielle møter, feiringer eller aktiviteter for en bedrift. Nye produktlanseringer, ansettelsesgjenkjenningsarrangementer og årlige ledelsesmøter er alle eksempler på hendelsesledelsesaktiviteter. Kursene kan omfatte studier av grunnleggende forretningskonsepter som markedsføring, administrasjon, regnskap, prosjektledelse og kontraktsforhandling. Områder med spesiell studie kan omfatte mat og drikke catering, grafisk design, sosiale medier kommunikasjon og leverandør ledelse.

  Et program som gir kurs i disse områdene, kan legge grunnlaget for ferdigheter som er verdsatt over bransjer. Disse kan omfatte forbedret kommunikasjonsferdighet, forbedrede prosjektledelsesevner og oppgraderte kundeserviceegenskaper.

  Som med enhver utdanningsinvestering kan kostnaden for en online bachelorgrad variere mye fra skole til skole og fra land til land. Imidlertid er nettbasert kursarbeid generelt mer kostnadseffektivt enn det som finnes i tradisjonelle læringsmiljøer.

  En online bachelorgrad i event management kan åpne en rekke karriere dører. Posisjoner som markedsføringsassistent, medlemstjenestesjef, assistent vingårdssjef, visepresident for detaljhandelsstrategi og kontoadministrator er eksempler på sysselsettingsmuligheter som bygger på ferdigheter lært i studiet av hendelsesledelse.I tillegg kan disse ferdighetene brukes til videreutdanning, for eksempel en mastergrad i et beslektet felt, for å utvide ledelses- og læringsmuligheter.

  Det er skoler rundt om i verden som gir online bachelor 's grader i hendelsesbehandling. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte opptakskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.