Keystone logo

2 Online Bachelor Programmer i Forretningsstudier Entreprenørskap 2024

Filtre

Filtre

 • Bachelor
 • Forretningsstudier
 • Entreprenørskap
Studieretninger
 • Forretningsstudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Online Bachelor Programmer i Forretningsstudier Entreprenørskap

  En bachelorgrad er et mål studenter kan bruke år på å jobbe for som en del av et bachelorprogram. Denne graden skiller dem som en ekspert på et spesialisert felt og kan gi muligheter til å finne en givende karriere eller tjene som stepping stone mot en mastergrad.

  Hva er en bachelor i entreprenørskap? Det er en grad som gir studentene kunnskap og ferdigheter til å utvikle og drive en bedrift. Studentene kan forvente å uteksaminere med en forståelse av bransjen, hvordan man skal håndtere forretningsvirksomhet og skape og tilfredsstille salgsmål. Potensielle kurs inkluderer ledelse, økonomi og regnskap, innovasjon, salg og markedsføring og bedriftsledelse.

  En online bachelor i entreprenørskap kan forberede studentene på en karriere i en rekke bransjer. Studentene bør også forvente å forbedre deres kommunikasjon, teambygging og presentasjonsferdigheter, noe som kan gjøre dem til egnet jobbkandidater.

  Når man ser på bachelorprogrammer, bør studentene også studere kostnader. Mange faktorer kan påvirke undervisningen, så elevene skal være komfortable å kontakte skolen hvis det er noen spørsmål.

  Etter at de har mottatt sin Bachelor i Entrepreneurship, kan elevene finne et arbeid på en rekke felt. Noen karrierevalg inkluderer leder for forretningsutvikling og salg, produktforsker og utviklingsdirektør, forretningsrådgiver og salgssjef. Studentene kan også jobbe i en rekke bransjer, inkludert detaljhandel, finans, ideelle eller gjestfrihet. Det er mange muligheter for karrierevekst avhengig av om en student velger å forfølge en karrierevei som leder i et selskap eller jobbe som frilanskonsulent og ta arbeid på kommisjon.

  Studentene kan finne online bachelor programmer i entreprenørskap på mange skoler over hele verden. De kan være flotte for de med alternative tidsplaner som foreldre og de som ellers kan ha en lang pendling til skolen. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.