Keystone logo

1 Online Bachelor Programmer i Administrasjon HR Arbeidsrelasjoner 2024

Filtre

Filtre

  • Bachelor
  • Administrasjon
  • HR
  • Arbeidsrelasjoner
Studieretninger
  • Administrasjon (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Online Bachelor Programmer i Administrasjon HR Arbeidsrelasjoner

En online bachelorgrad er et program der kurs er tatt enten delvis eller helt online. Gradskravene er vanligvis det samme om klassen er tatt online eller i klasserommet, men onlinealternativet gir langt større fleksibilitet og er et godt alternativ hvis studenten allerede er ansatt.

Hva er en online bachelor i ansettelsesforhold? Denne online grad programmet, også kjent som en grad i arbeidsforhold og ansettelsesforhold, bidrar til å forberede studentene på karriere i menneskelige ressurser. Disse grader kan tilbys som enten en Bachelor of Science, der valgfagene fokuserer mer på kvantitative ferdigheter som regnskap, eller som Bachelor of Arts hvor valgfagene fokuserer mer på sosiologi og humaniora. En person som er interessert i en jobb i kompensasjon, fordeler eller arbeidsforhold vil kanskje velge Bachelor of Science, og noen interessert i arbeidsrett eller arbeidsstyrke mangfold vil kanskje velge Bachelor of Arts grad.Begge alternativene anses å være gode for forskerstudier.

Ferdighetene som læres med å forfølge en grad i ansettelsesforhold, er vanligvis lett overførbare i næringslivet. Lærde lærer spesialiserte ferdigheter som tvisteløsning, mellommenneskelige ferdigheter, lagbygging, kunnskap om arbeidsrett og andre verdifulle forretningsadministrasjonsferdigheter.

Kostnaden for å oppnå en grad i ansettelsesforhold kan variere og avhenger av valgt skole og lengden på programmet. Ta kontakt med innmeldingsavdelingen på skolen etter eget valg for mer presis informasjon.

Studenter som har oppnådd en bachelorgrad i ansettelsesforhold, kan finne arbeid med private selskaper, helsestell, myndigheter, eller til og med Arbeidsforbundet. Noen nyutdannede jobber som human resource generalists, mens andre velger spesialiteter som en arbeidsrelatert spesialist eller fordeler og kompensasjonsspesialist.

Hvis du er interessert i å forfølge dette online grad programmet, er du sikker på å finne mange muligheter for skoler tilgjengelig, over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg.