Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 5 Online BA Programmer i Rådgivning 2024

5 Online BA Programmer i Rådgivning 2024

Oversikt

En Bachelor of Arts er ofte den første graden som kan oppnås når du begynner på høyere utdanning. Å tjene denne typen grad åpner mange karrieremuligheter, selv om det også er mulig å fortsette din utdanning for å tjene en mastergrad.

Hva er en BA i rådgivning? Rådgivere er viktige fagfolk for alle utdanningsnivåer og mange områder utenfor skolen. Denne graden gir en bred kunnskapsbase for å forberede deg til å skrive inn dette feltet, selv om det er mange spesialiseringer du kan velge. Selvfølgelig må du bestemme hvilken alder du vil rådføre deg, men det er også spesialiserte rådgivere for ekteskap, rehabilitering eller mental helse. Studier omfatter vanligvis psykologi, kommunikasjon, etikk og barnutvikling.

Ferdighetene du utvikler når du er i bachelorprogrammet, er blant de mest fordelaktige aspektene ved studiet. Rådgivningsprogrammer hjelper deg med å styrke dine mellommenneskelige kommunikasjonsevner, kritisk tenkning og evaluering og organisatoriske evner, som alle kan hjelpe din eventuelle karriere.

Før du registrerer deg i et BA-program, bør du forstå at prisen varierer. Det er en god ide å grundig undersøke undervisningen til ønsket program. Se på hvordan landet du er i, og hvilken skole du har valgt, påvirker kostnadene.

Det er mange forskjellige karrierer som kan inngås med en grad i rådgivning. Den vanligste stillingen er rådgiver, selv om du har mange valg for hva slags rådgiver du ønsker å bli. Det er mulig å bli en skoleveiledningsrådgiver, ekteskapsrådgiver, relasjonsrådgiver, rehabiliteringsrådgiver, psykisk rådgiver eller rusmiddelrådgiver. Du kan også velge å bli lærer eller fakultet medlem.

Det første du bør gjøre hvis du vil studere rådgivning, er å finne et program som oppfyller alle dine behov. Hvis du har en opptatt tidsplan, bør du vurdere online studiealternativer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • BA
  • Samfunnsvitenskap
  • Sosialarbeid
  • Rådgivning
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (5)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat