Keystone logo

1 Online Deltid BA Programmer i Helsefag Mental helse Psykologi Psykologisk forskning i Milton Keynes, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland for 2024

Filtre

Filtre

  • BA
  • Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Helsefag
  • Mental helse
  • Psykologi
  • Milton Keynes
  • Deltid
Studieretninger
  • Helsefag (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Online Deltid BA Programmer i Helsefag Mental helse Psykologi Psykologisk forskning

Milton Keynes har ikke sin egen konvensjonelle lokale universitetet, men det finnes ulike universitetsavdelinger og høyskoler tilgjengelig i byen. De håper å åpne en slik universitetet i løpet av de neste årene.

Hva er psykologisk forskning?
Psykologisk forskning er den vitenskapelige studien av menneskets sinn og atferd. Målet med psykologisk forskning er å forstå hvordan mennesker tenker, føler og oppfører seg. Psykologisk forskning kan deles inn i to hovedtyper: grunnforskning og anvendt forskning. Grunnforskning utføres for å få en bedre forståelse av menneskelig atferd. Anvendt forskning utføres for å løse problemer i den virkelige verden. Psykologisk forskning utføres ved hjelp av en rekke metoder, inkludert eksperimenter, casestudier, undersøkelser og naturalistisk observasjon. Psykologer bruker disse metodene til å studere et bredt spekter av emner, inkludert barns utvikling, unormal psykologi, følelser, kognisjon, psykiske lidelser og sosial atferd.

Hva kan jeg gjøre med en grad i psykologisk forskning?
Det er mange karrieremuligheter tilgjengelig for de med en grad i psykologisk forskning. Noen jobber i akademia, driver forskning og undervisning ved høyskoler og universiteter. Andre jobber i regjeringen og bruker kunnskapen sin om psykologi for å bidra til å skape offentlig politikk. Atter andre jobber i privat sektor og bruker sine ferdigheter til bedrifter og organisasjoner. Det finnes mange forskjellige typer psykologisk forskning, så det er mange forskjellige karriereveier man kan ta. Uansett hvilke interesser du har, er det sannsynligvis en måte å bruke graden din i psykologisk forskning til å forfølge en karriere som du vil finne tilfredsstillende.

Hvilke grader er tilgjengelige i psykologisk forskning?
Psykologiske forskningsgrader er tilgjengelige på lavere og høyere nivå. En lavere grad i psykologisk forskning kan føre til en karriere innen psykologi eller et relatert felt. En høyere grad i psykologisk forskning kan føre til en karriere som forsker, professor eller klinisk psykolog.

Hva skal jeg studere i løpet av min psykologiske forskningsgrad?
Kursene for en psykologisk forskningsgrad vil variere avhengig av studienivå og det spesifikke programmet. Det er imidlertid noen vanlige emner som dekkes i de fleste programmer. Disse inkluderer forskningsmetoder, statistikk og psykologisk teori. Studentene vil også ha muligheten til å spesialisere seg i et bestemt område av psykologi, for eksempel barneutvikling eller sosial psykologi.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Innhenting av en Bachelor of Arts grad er et mål mange mennesker ønsket å oppnå. Studenter som tjener en BA vanligvis får en grundig opplæring og hands-on trening, noe som kan åpne dørene til muligheten når den tid kommer for en profesjonell karriere.

Deltidslæring gjør at man kan oppnå en grad eller kvalifikasjon selv om man ikke kan gå på skolen på heltid. Man kan lære i sitt eget tempo, gradvis akkumulere studiepoeng som teller mot en endelig kvalifisering.