Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Online BA Programmer i Pedagogikk 2023

Online BA Programmer i Pedagogikk 2023

overview

BA står for Bachelor of Arts og er en akademisk grad vanligvis opptjent etter fire års studie. Den inneholder en blanding av kjernekurs og de som er spesifikke for et bestemt emne. Tjene denne graden signaler til arbeidsgivere at du har den dedikasjonen som kreves for å fullføre langsiktige prosjekter.

Hva er en BA i undervisning? Denne graden søker å forberede deg til en jobb som lærer og inkluderer et bredt spekter av kurs for å oppnå dette målet. Noen grunnleggende emner som inngår i nesten alle programmer, er matematikk, skrift og historie. Andre kurs er avhengig av om du ønsker å undervise i et bestemt emne eller undervise i en bredere ramme. Andre fellesskap på tvers av skolene inkluderer imidlertid kurs som ledelse, testprosedyrer og etikk.

Å studere for en grad i undervisning kan hjelpe deg med å lære empati, sosial bevissthet og tidsstyring. Når du bruker empati og sosial bevissthet i ditt daglige liv, kan sosiale situasjoner være enklere å navigere. Tidshåndtering er nyttig for å få mye gjort på kort tid.

Når du gjør budsjettet ditt for en bachelorgrad, vet du at kostnadene du måtte ha, varierer fra skole til skole. Disse kostnadene inkluderer bøker, rekvisita, undervisning, registrering og andre avgifter, og kan påvirkes av skolens størrelse og plassering.

Med en grad i undervisning kan du forfølge en karriere som lærer. Andre jobber i akademia for nyutdannede med en utdannelsesgrad inkluderer rådgiver, administrator og pensumhode. Regjeringer og bedrifter ansetter også lærerutdannede, spesielt for å informere utdanningspolitiske beslutninger og å undersøke økonomiske beslutninger i skolene. Noen jobbtitler du kan kvalifisere for, er anrikningsdirektør, skoleforbindelse, direktør for samfunnsrelasjoner og pedagogisk rekrutterer.

Undervisning grad er tilgjengelig over hele verden, så begrense valgene dine ved å vurdere plassering, kostnad og tilgjengeligheten av online kurs. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

read_more

filters

  • BA
  • Pedagogikk
fields_of_study
  • Pedagogikk (0)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format