Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 3 Online A-level Programmer i Matematikk 2023/2024

3 Online A-level Programmer i Matematikk 2023/2024

Oversikt

A-nivå programmer gir studentene mulighet til å fokusere på et bestemt emne ettersom de fullfører sin videregående opplæring. Disse programmene utvikler et sterkt grunnlag for kunnskap i et gitt område. Studentene benytter ofte programmet som forberedelse til videre akademisk suksess ved et universitet.

Hva er et A-nivå i matematikk? Dette studiet kan gi studentene en bred forståelse av matematiske konsepter, og skape et sterkt kunnskapsgrunnlag. Studentene jobber ofte gjennom en rekke utvalgsproblemer etterfulgt av eksamener. Studentene kan lære å håndtere tall både med og uten hjelp av en kalkulator. Klasser i kurset dekker generelt fag som algebra, trigonometri, differensiering, integrasjon, eksponensialer, grafer, sekvenser og polarkoordinater.

Studenter som oppgraderer programmet kan få en rekke fordeler. Problemløsningskunnskapene som brukes til å nærme seg matte, kan brukes på en rekke karrierer. I tillegg kan en sterk forståelse av nummermanipulering og matteorientering åpne flere fremtidige faglige og karrieremuligheter.

Prisen på studien er forskjellig basert på institusjonen som deltok og omgivelsene. Vanligvis fullfører studentene kurset om to år, men enkelte studenter kan ta lengre tid. Forsker kostnad og planlegging kan hjelpe elevene til å tildele passende midler.

Studentene kan ta materialet de lærte i programmet og bruke det til å forfølge en høyere grad, mens andre studenter velger å gå inn i en stilling direkte. I begge tilfeller kan kandidater håpe å finne en rekke jobber. Noen studenter kan finne stillinger i økonomi eller økonomi som revisorer, analytikere eller revisorer. Andre studenter kan finne stillinger som dataanalytikere i ulike bransjer, inkludert markedsføring, produksjon eller produksjon. Noen studenter kan også finne stillinger som forskere eller lærere.

Mange institusjoner tilbyr et A-nivå i matematikk. Noen skoler tilbyr nettbaserte programmer for studenter som lettere får tilgang til denne akademiske muligheten. For å starte din faglige interesse, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • A-level
  • Naturvitenskap
  • Matematikk
Studieretninger
  • Naturvitenskap (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat