Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign flere Online A-level Programmer i Engelsk litteratur 2024

1 Online A-level Programmer i Engelsk litteratur 2024

Oversikt

A-nivå er en type av avansert videregående opplæring. De tilbys av videregående skoler for å hjelpe elevene til å bestemme hvilken grad de ønsker å forfølge eller for å avgjøre om en valgt karrierevei passer for dem.

Hva er et A-nivå i engelsk litteratur? Denne utdanningen fokuserer på tolkningen av litterære tekster. Gjennom hele studietiden kan de forvente å lære å bruke språklige og litterære tilnærminger for å tolke en rekke tekster, samt hvordan man kan utforske forholdet mellom ulike litteratur. De vil lære å engasjere seg kreativt med andre og lytte til og formidle sine egne tolkninger av et bredt spekter av skriftlige, muntlige og multimodale tekster.

Personer som fullfører sine A-nivåer i engelsk litteratur, går vanligvis bort med sterke kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig. De forstår hvordan de skal tenke kreativt og dypt og kan bli uvurderlige tolkere av språk. Hver av disse egenskapene er ettertraktet i mange bransjer.

I likhet med alle utdanningsforløb er hvor mye elevene kan forvente å betale for utdanning i engelsk litteratur helt og holdent avhengig av skolen de vil delta på og lengden på kurset. Folk bør gjøre forskning før søknad.

En person med utdannelse i engelsk litteratur er utstyrt for å forfølge mange spennende karrierer. Mange elever blir journalister, redaktører, forfattere eller tolker. Andre kan ha en lang og opprettholig karriere som professor eller lærer, mens like mange er ideell for en karriere innen markedsføring, reklame eller telekommunikasjon. De fleste næringer kan dra nytte av en utdannet engelsk litteratur, så mulighetene er rikelig.

De fleste institusjoner tilbyr kurs i engelsk litteratur. Mange nettskoler er ideelle for personer med jobber og familier, mens på-campus læring er en fin måte å møte andre som sinn. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • A-level
  • Menneskerettsstudier
  • Litteratur
  • Engelsk litteratur
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat