AACSB Accredited

Dette postgraduate programmet deltok nylig med suksess i akkrediteringsprosessen som ble utført med DCU Business School av Association for Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), verdens eldste og mest prestisjefylte globale akkrediteringsorgan for handelshøyskoler. AACSB akkreditering er allment anerkjent som kjennetegn for excellence i forretningsutdanning, og har blitt tjent med mindre enn fem prosent av verdens handelshøyskoler.

Innledning

Det elektroniske programmet i styring av Internet Enterprise Systems utvikler elevens kunnskaper og ferdigheter innen Cloud Computing og Social Networking, slik at de kan administrere og anvende viktige IS-strategier til organisasjoner.

Spesifikt vil programmet kombinere en oversikt over de strategiske applikasjonene og styringen av disse teknologiene med en undersøkelse av de grunnleggende teknologiske prinsippene, og hvordan valgte samfunnsmessige og kommersielle problemer relaterer seg til bruk og forvaltning.

Dette kurset vil være til nytte for de som jobber eller ønsker å jobbe som en leder som arbeider med nettverk, inkludert sosiale nettverk og Internett-systemer, og til de som er selvstendig næringsdrivende på dette feltet.

DCU

Program

Hvordan programmet leveres:

Dette postgraduate programmet er levert gjennom online fjernundervisning, noe som betyr at en arbeidende profesjonell kan oppnå en dypere forståelse i et fagområde og gi et godt grunnlag for sin langsiktige karriere, uten forstyrrelse av karrieren eller andre forpliktelser. For hver modul du forplikter deg får du tilgang til en spesialskrevet modultekst. Selv om enkelte moduler har ingen, krever de fleste moduler at du skaffer ekstra lærebøker. Du får også tilgang til det store utvalget av akademiske tidsskrifter og andre ressurser fra DCU Bibliotek, og det blir gjort økt bruk av disse ressursene på programmet.

Opplæringsstøtte på dette programmet leveres elektronisk gjennom bruk av diskusjonsfora i et virtuelt læringsmiljø kalt Loop. I tillegg vil noen opplæringsprogrammer bli gitt ved hjelp av et nettbasert opplæringssystem. Student kan delta i disse online opplæringene hjemme, på jobb eller hvor som helst med en rimelig internettforbindelse eller hente senere hvis dette er mer praktisk.

Hvordan programmet vurderes:

Alle moduler vurderes via kontinuerlig vurdering. Det er ingen slutten av årseksamen. For de lærte modulene har den kontinuerlige vurderingen normalt form av tre oppgaver per modul som må sendes på forhåndsdefinerte poeng i løpet av studieåret. For avhandlingselementet er du pålagt å sende inn et 15 000 orddokument som i stor grad er selvstyrt, men med veiledning fra en forskningsveileder.

Hvorfor DCU

Dublin City University har tilbudt høyere utdanning på avstand siden 1990. Våre programmer er rettet mot arbeidende fagfolk, som ønsker å oppnå en dypere forståelse i et fagområde og gi et godt grunnlag for sin langsiktige karriere, uten forstyrrelse av karrieren eller andre forpliktelser. Som utdannet fra våre programmer, vil du være utstyrt med kunnskap, ferdigheter og fleksibilitet for passende ledende stillinger i ditt valgte fagområde.

Masters of Science-programmet, tildelt av DCU, er på nivå 9 på National Framework of Qualifications. Alle moduler er undervist på nettet i et virtuelt klasserom, Loop, hvor du kan samhandle med medstudenter og veiledere via e-post, chat, skype, uansett når det passer deg. Vurderingen er kontinuerlig uten eksamen.

IT-utstyr og ferdigheter som kreves:

Du bør ha vanlig tilgang til en datamaskin (med Microsoft Office), en bredbånds Internett-tilkobling, en skriver og et grunnleggende headset og et webkamera. Spesielt trenger du tilgang til Microsoft Word, Excel og Access.

Eiere

Dette programmet vil gjøre det mulig for deg å forstå, utvikle og administrere nye teknologier i nettverkssamfunnet og ha en kritisk bevissthet om aktuelle problemer og nye innsikt knyttet til Internet Systems. Du vil utvikle en rekke undersøkende og analytiske ferdigheter og teknikker som kreves for å utstyre deg til å anta og utvikle leder- eller seniorroller i din organisasjon eller i din egen virksomhet.

Som toppnivå akademiske kvalifikasjoner blir stadig viktigere for organisasjoners rekrutterings- og markedsføringspolitikk, vil dette programmet hjelpe deg med å fremme din karriere, uansett om du er en erfaren profesjonell eller en nyutdannet.

Nyutdannede fra dette programmet er for tiden ansatt i både offentlig og privat sektor i organisasjoner som søker å bruke internettteknologi for konkurransefortrinn. Mange er også selvstendig næringsdrivende.

Opptakskrav

Generelle opptakskrav

Det er fem inngangsruter til programmet: En nivå 8 eller høyere grad i en relevant disiplin (Engineering, Science, Business eller Information Technology) fra en anerkjent høyere utdanningsinstitusjon.

Chartered medlemskap av en institusjon som Institute of Engineers of Ireland eller en profesjonell kropp som Institute of Chartered Accountants.

En Nivå 7-kvalifisering i et emne i en relevant disiplin eller et ikke-chartret medlemskap i en profesjonell kropp, sammen med minst tre års relevant ledelsesarbeidserfaring.

En nivå 8-kvalifikasjon i en ikke-relevant disiplin sammen med minst tre års relevant ledelsesarbeidserfaring.

Bevis på betydelig relevant ledelsesarbeidserfaring. Slike søkere vil bli pålagt å sende inn en CV og personlig erklæring til støtte for deres søknad og kan bli pålagt å delta i intervju.

I tilfelle av alle søkere til Dublin City University må bevisene gis kompetanse på engelsk. Engelsksprogskravene til DCU finner du her.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
2 år
Deltid
Pris
- € 1885 per modul (EU) og € 2825 (ikke-EU)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato