Utdannet vitenskap i sosialt arbeid - Avstand

University of Nicosia

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Utdannet vitenskap i sosialt arbeid - Avstand

University of Nicosia

  • Studier Varighet (år): 1,5 år
  • Study tittel: Graduate Diploma i sosialt arbeid
  • Tittel Studier Nivå: Master (andre Syklus Studier)
  • Undervisning Språk: Engelsk / gresk
  • Prosess studier: Avstand
  • Minimum europeiske Studiepoeng: 27
  • Minimum europeiske Studiepoeng (SP): 90

Programbeskrivelse

Programmet tar sikte på å skaffe seg en spesialisering i moderne metoder for sosialt arbeid i teoretisk og praktisk nivå. Spesielt vil den kunnskapen du får tillate mer effektiv praktisering av yrket i offentlige, frivillige - frivillige og / eller private organisasjoner sosial velferd.

Hovedmålet med programmet er å utvikle en kultur for horisontal læring i sosialspørsmål både på Kypros og i det europeiske området. Studentene vil få mulighet til å hengi seg kjennskap til moderne teorier om sosialt arbeid og vurderings og intervensjonsmetoder, dagens sosialpolitikk, administrasjon av sosiale tjenester, for eksempel de som opererer på nasjonalt og europeisk nivå. Samtidig, utforske rollene og prinsippene for sosialt arbeid i tverrfaglig rammeverk innen helse og velferd.

Under denne tilnærmingen, uthevet natur og karakter av sosialt arbeid, analyserer hvordan de ulike sektorene og tjenester henger sammen og påvirker hverandre, og identifisere problemer som trenger spesiell oppmerksomhet for å produsere praktisk og anvendbar kunnskap for å møte dagens og utfordringer.

Spesifikke mål

Den første spesifikke målet med programmet er å forbedre effektiviteten og produktiviteten til ansatte i Sosial-. Den andre spesifikke mål er å forstå de sosiale utfordringene skapt av de raske politiske og økonomiske og sosiale endringer i det europeiske og verdensrommet.

Studentene vil få mulighet til å grundig studere presenteres utfordringer, for å forstå ulike modeller for forebygging og respons til sosiale kriser og nye behov hos mottakere av omsorg, både generelle og spesifikke nivå. Programmet er strukturert på en slik måte som gjør at studentene å spesialisere seg i områder av særlig interesse,

Karrieremuligheter

Gjennom deltakelse og vellykket gjennomføring av studiene, økte muligheter for sysselsetting som tilbys til offentlige, frivillige - frivillige og private organisasjoner som opererer på lokalt, regionalt, nasjonalt og europeisk nivå både det generelle nivået av Sosial- og mer spesialiserte posisjoner (head / h).

Tilgang til videre studier

Nyutdannede av programmet vil også være i stand til å forfølge en doktorgrad i sosialt arbeid i sosialpolitikk, forvaltningsloven eller annen beslektet område hvis de ønsker. Utformingen av dette programmet tar hensyn til disse utsiktene gjennom spesifikasjonen muligheten hovedoppgave. Velge oppgaveskriving, vil studentene få mulighet til å jobbe i en viktig del av en fremtidig forskningsprosjekt og vil bli plassert i fordelaktig posisjon i deres mulige anvendelse i et doktorgradsprogram i motsetning til nyutdannede som ikke har en avhandling-skriving erfaring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Gresk
University of Nicosia
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
3 semestre
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
13,590 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Kypros - Nicosia, Nicosia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Dates
Sept. 2019
Kypros - Nicosia, Nicosia
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school