iesf1

The Atlantic Business School er en høyere utdanningsinstitusjon dedikert til å gi opplæring, både på lavere og Master som nivået på MBA og Postgraduate kurs innen forretnings Sciences, med spesiell vekt på finans, skatt, markedsføring, ressurser mennesker, internasjonal ledelse, informasjonssystemer, kvalitet, miljø, helse og sikkerhet.

The Atlantic Business School søker å danne ledende ansatte utstyrt med en strukturert opplæring, kvalitet og relevant, bestående av et solid vitenskapelig trening kombinert med en reell praktisk komponent. Etter gjennomføring av sine kurs skal studentene være forberedt på å drive en virksomhet eller skape og utvikle virksomheten, vil du vite for å analysere konkrete problemstillinger i næringslivet, med spesiell kompetanse på de områdene av spesialisering valgt.

Tilgang Krav

Grad eller tilsvarende yrkeserfaring

mottakere

The Graduate i Business Strategy kurset på Atlantic Business School er strukturert slik at studentene utvikler tverrfaglig kompetanse og oppnå høye akademiske og faglige kvalifikasjoner i ledelse. Kurset gir en effektiv yrkeserfaring, konfrontere elevene med virkeligheten og aktuelle problemer, fremme en dyp interaksjon og sjelden sett med Business Environment

program

modul I

Økonomi for ledere (6ECTS)

modul II

Digital Marketing og Business Internett (6ECTS)

modul III

Business Strategy Cases (40ECTS)

modul IV

Ateliers Communication (2ECTS)

Module V

Seminar (6ECTS)

metodikk

De vedtatte metoder er typisk for en handelshøyskole konstruert i samsvar med filosofien kommer fra dagens praksis i de beste skolene i EU og USA. The Atlantic Business School styrende organer opprettholde en betydelig proaktivitet i forhold til bekymringer om formater og metoder for undervisning praktisert i Atlanterhavet Business School, som viser sin karakter Business School, alltid vendt mot anvendbarhet, i et bedriftsmiljø, ferdigheter ervervet av studenter langs akademisk banen.

evaluering

I Atlantic Business School er den virkelige case-studier privilegert, realisering av prosjekter av forskjellig art, utvikling av individuelle eller gruppeoppgaver, simuleringsspill, blant andre.

Testene kan gjennomføres på person, nettet eller kan være knyttet til utvikling av en rekke individuelle og / eller gruppe.

veiledere

Kurset veiledere panel dannes primært av fagfolk fra næringsliv og akademia, som kan overføre den faktiske arbeids studentene erfaring og praktiske eksempler som følge av hans erfaring av næringsvirksomhet.

Dr. Adelino Cunha; Prof. Lege Jorge Sequeira; Prof. Henrique nevnte; Prof. Dra. Ana Lisa Moutinho; Prof. João Monteiro; Prof. Dr. Elizabeth Serra; Dr. Vasco Marques; Prof. Dr. John Paul Peixoto; Dra. Fátima Araújo; Prof. Dr. Carlos Magno; Dra. Cristina Azevedo.

Karrieremuligheter

The Graduate i Business Strategy kurset på Atlantic Business School er strukturert slik at studentene utvikler tverrfaglig kompetanse og oppnå høye akademiske og faglige kvalifikasjoner i ledelse.

Program undervist i:
  • Portuguese (Brazil)

Se 44 flere kurs fra IMF Business School Portugal »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
1500 timer
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato