Undergraduate Certificate in Civil Engineering

Generelt

Programbeskrivelse

Bygge- og anleggsteknikk er en av de eldste ingeniørformene som involverer design, konstruksjon og vedlikehold av det bygde miljøet. Sivilingeniører designer for fremgang, for å sikre en fremtid med elastisk og bærekraftig infrastruktur som vil møte kravene til vår voksende befolkning. Når du har fullført dette lavere sertifikatet, vil du tilegne deg grunnleggende kunnskaper, ferdigheter og forståelse i sentrale kjerneenheter i sivilingeniørfaget. Du vil også demonstrere vitenskapelige, matematiske, kontekstuelle faktorer og designkunnskap - kontekstualisert til tekniske applikasjoner som 'landmåling'.

141974_pexels-photo-3862135.jpeg

Kursstruktur

 • BSC101C - Ingeniørmatematikk 1
 • BSC203C - Ingeniørdesign og tegning
 • BCS108S - Byggteknikk
 • BCS205S - Engineering Surveying

Kursutbytte

Etter fullføring av dette lavere sertifikatet, vil kandidater tilegne seg grunnleggende kunnskaper, ferdigheter og forståelse i de viktigste kjerneenhetene i sivilingeniørfaget. Nyutdannede vil også demonstrere vitenskapelige, matematiske, kontekstuelle faktorer og designkunnskaper - kontekstualisert til tekniske applikasjoner som 'landmåling'.

Nyutdannede på dette kurset vil være i stand til å identifisere og løse intellektuelt komplekse, spesialiserte ingeniørproblemer, individuelt eller i grupper, understøttet av kritisk analyse, selvrefleksjon, forskning og syntese av ingeniørsystemene og løsningene som er relevante for ingeniørteknologidomenet. Nyutdannede vil også bruke, analysere og syntetisere løsninger på grunnleggende konsepter som kreves for sivilingeniørfag på en kritisk måte.

Nyutdannede vil ha kommunikasjonsevner for å undersøke, analysere og presentere tekniske ideer, informasjon og løsninger tekniske problemer på en profesjonell og organisert måte på tvers av ingeniørteknologidomenet.

Online levering og vurderinger

EIT bruker en innovativ, online tilnærming for å sikre at du har en støttende, interaktiv og praktisk utdanningserfaring. Vår leveringsmodell involverer live, interaktive onlineopplæringsprogrammer, eksterne laboratorier, simuleringsprogramvare og oppgaver med støtte fra dedikerte læringsstøtteansvarlige og akademisk personale.

Opplæringen gjennomføres ved hjelp av vårt eget spesialiserte, live, interaktive programvaresystem. Du vil motta kursmateriell og vurderinger gjennom et online Learning Management System som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Kursets læringsutbytte vil bli vurdert med formative og summative vurderinger. Disse formelle og uformelle vurderingsmetodene inkluderer spørrekonkurranser, tilsyn med tester, skriftlige rapporter, praktiske laboratoriepraksis, casestudier og tilsyn med avsluttende eksamener.

Sysselsettingsutfall og Pathways

Studenter som har et grunnleggende sertifikat i sivilingeniør er i stand til å forbedre sin evne og kunnskap innen sivilingeniørfeltet, slik at de kan få og holde på jobb.

Nyutdannede vil kunne jobbe i et bredt spekter av konstruksjon, strukturell planlegging, design, stedshåndtering, vann- og avfallshåndtering, transportvedlikehold og drift, byplanlegging og sivilingeniørprosjektledelse i junior til teknisk assistentroller.

Videre studier Pathway med EIT vil være Bachelor of Science (Civil and Structural Engineering) -> Master of Engineering (Civil: Structural).

Inntakskrav

Oppføring er tilgjengelig for søkere som har:

1. Et australsk seniorbevis for utdannelse på 12 år (eller tilsvarende for internasjonale studenter) fullført i løpet av de siste to årene, med følgende prestasjonsnivå i matematikk:

 • WA– WACE skalert poengsum på 50,0 eller mer.
 • ACT - et skalert merke på 125 eller mer
 • NSW - ytelse Band 2 eller høyere
 • QLD - et nivå av Sound Achievement (S) eller høyere
 • SA / NT - karakteren C- eller høyere eller en fagprestasjon på 10 eller mer
 • TAS - en tildeling av tilfredsstillende prestasjon eller høyere
 • VIC– en studiepoeng på 25 eller høyere

Søkere som har fullført Yr 12 (eller tilsvarende for internasjonale studenter) for mer enn 2 år siden, må fullføre en online diagnostisk test i matematikk og score minst 50% for oppføring; eller

2. Et ingeniør AQF-diplom (eller høyere) med vellykket gjennomføring av alle matematiske enheter / moduler; eller

3. International Baccalaureate (IB) Fullføring med en minimumscore på 24 inkludert engelsk og matematikk fullføring; eller

4. Grunnstudier eller gjennomføring av brokurs i et ingeniør- eller naturfagfelt med fullføring av matematikk og engelsk, for eksempel teknisk mulig kurs;

og

5. Tilfredsstillende engelskkunnskaper på engelsk bestått i et australsk seniorbevis (eller tilsvarende for internasjonale studenter); eller

6. Et spesifisert prestasjonsnivå i en anerkjent engelskspråklig test som IELTS med en score på minst 6,0 (uten individuell båndscore under 5,5); eller (eller tilsvarende) som beskrevet i EITs opptakspolicy.

Merk: Alle søknader blir vurdert fra sak til sak.

Alle dokumenter som sendes inn som en del av søknaden din må være sertifisert.

141975_pexels-photo-4560060.jpeg

Hvordan søke

Når du har vurdert opptakskravene til dette kurset, kan du starte søknadsprosessen ved å fylle ut dette skjemaet. Du vil da motta en e-post med detaljert kursinformasjon og tilgang til vår applikasjonsportal.

Merk: Alle søkere vil være pålagt å gi sertifisert / notarisert bilde-ID og sertifiserte / notariserte kvalifikasjonstranskripsjoner *

Certified / Notarized ID and Qualification Transcripts

Et krav for å studere med EIT er å gi oss en bekreftet / notarisert kopi av et formelt identifikasjonsdokument som inkluderer navnet ditt (dette må samsvare med navnet som brukes i søknaden din) og fotografi. Et akseptabelt formelt identifikasjonsdokument inkluderer enten en kopi av et gjeldende pass, førerkort, ID-kort eller et annet offisielt lisens som inkluderer et fotografi av deg selv. Du må også gi sertifiserte / notariserte kvalifikasjonstranskripsjoner. De sertifiserte / notariserte transkripsjonene må vise alle programmer og en offisiell erklæring for å bekrefte at alle kravene til kvalifiseringen er oppfylt. Hvis en transkripsjon ikke er tilgjengelig, kan du legge ved en sertifisert skriftlig journal som inkluderer alle karakterer. Sertifiserte / notariserte kopier av relevante dokumenter må være på engelsk. En fullstendig liste over hvem som er kvalifisert for å sertifisere dokumenter, er tilgjengelig her. De sertifiserende dokumentene skal skrive: “Dette er en ekte kopi av originaldokumentet som jeg ser”, etterfulgt av signaturen og deretter trykt navn, adresse, telefonnummer, yrke og dato.

akkreditering

Undergraduate Certificate er en ny formelt anerkjent kvalifikasjon som er lagt til det australske kvalifikasjonsrammeverket. Det er akkreditert av det australske regjeringen for kvalitets- og standardiseringsbyrå (TEQSA), som er en uavhengig lovpålagt myndighet som regulerer og forsikrer Australias høyere utdanningssektor.

Avgifter

Gebyrene for dette programmet dekker de ukentlige opplæringene, alt kursmateriell, pluss løpende støtte fra våre læringsstøtteansvarlige og forelesere. Vi er glade for å kunne informere deg om at EIT er en FEE-HELP-leverandør for dette programmet. Du må oppfylle det australske statsborgerskapskravet for å være kvalifisert for FEE-HELP.

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest eng ... Les mer

The key objective of the Engineering Institute of Technology (EIT) is to provide an outstanding practical engineering and technology education; from Diplomas through to Masters Degrees. The finest engineering lecturers and instructors, with extensive real engineering experience in the industry, are drawn from around the world. The learning is gained through face-to-face classes as well as synchronous, online (eLearning) technologies. Minimér
Perth , Melbourne , Bentley + 2 Mer Mindre