De siste dagene til å registrere!

Den Spesialisering i Food Security: Assessment and Handling er en forlengelse av FAOs Fjernundervisning kurs i Food Security Information for Decision Making. I denne Spesialisering studentene blir introdusert til begreper og verktøy som brukes i matsikkerhet analyse.

Som et utgangspunkt, skal studentene vurdere matsikkerhet og dens forhold til sårbarhet, sult, feilernæring og fattigdom. Retningslinjer for hvordan å tolke og bruke konseptuelle rammeverk for å analysere matsikkerhet blir deretter gjennomgått. Andre temaer er: veiledning i å vurdere ulike typer informasjonssystemer knyttet til matsikkerhet analyse; designe, skrive og øke effekten av mat sikkerhetsrapporter i ulike sammenhenger; og brukte metoder for å vurdere mat tilgjengelighet på regionalt, nasjonalt og lokalt plan.

Den Spesialisering i Food Security: Assessment and Handling blir undervist av et internasjonalt team av personer med omfattende felterfaring. Med denne opplæringen, skal studentene forstå matsikkerhet og være bedre forberedt på å påta seg og støtte matsikkerhet arbeid i sine lokalsamfunn.

Dette Spesialisering i Food Security: Assessment and Handling er et valgfag i Master i Food, samfunn og International Food Governance.

Mål

  • Definer matsikkerhet som et vidt begrep som brukes til å bestemme folks generelle trivsel.
  • Forstå begrepet sårbarhet og hvordan den brukes til matsikkerhet.
  • Forstå viktigheten av matsikkerhet analyse for å utløse nødvendige tiltak for å løse matmangel.
  • Forstår behovet for å identifisere de underliggende årsakene og karakteristikker av matmangel.
  • Forstå de grunnleggende tiltak for å overvåke og evaluere målretting aktiviteter.
  • Kvitter matsikkerhet som et politisk problem på tvers av ulike sektorer.

Kompetanse

Disse kursene ble utviklet for å støtte kapasitetsbygging og on-the-job training og workshops i nasjonale og lokale matsikkerhet informasjonssystemer og nettverk.

Kursene er åpne for alle, men ble utformet for å målrette:

  1. Mid-nivå ledere, teknikere og felt personell som er involvert i innsamling, forvaltning, analyse og rapportering av matsikkerhet informasjon.
  2. Planleggere, politikere tilvirkere og programledere som er involvert i overvåking av fremgang i fattigdomsreduksjon, og møte matsikkerhet mål og mål.

Gi studentene de nødvendige verktøy for å forbedre sin arbeidsevne, noe som gir dem rett til kunnskap og utdanning for å lykkes i de ulike yrkene de vil ha i løpet av livet, er en grunnleggende hensikten med våre hovedfags-programmer.

Student profil

Målgruppen for dette kurset omfatter alle som er interessert i matsikkerhet og / eller arbeider på community-nivå matsikkerhet prosjekter.

Med denne opplæringen, skal studentene forstå matsikkerhet og være bedre forberedt på å påta seg og støtte matsikkerhet arbeid i sine lokalsamfunn.

Gi studentene de nødvendige verktøy for å forbedre sin arbeidsevne, noe som gir dem rett til kunnskap og utdanning for å lykkes i de ulike yrkene de vil ha i løpet av livet, er en grunnleggende hensikten med våre hovedfags-programmer.

Faglige krav

Den Spesialisering i Food Security: Assessment and Handling er åpent for alle med en god forståelse av engelsk. Den UOC er en åpent universitet noe som betyr at selv om du ikke har en high school diplom eller universitetsgrad kan du fortsatt ta våre kurs.

Uavhengig av tidligere utdanning, sertifikat overførbar til Master i Food, samfunn og International Food Governance.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 15 flere kurs fra UOC Universitat Oberta de Catalunya »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
1,450 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato