De siste dagene til å registrere!

Et spesielt samarbeid med FNs institutt for opplæring og forskning (UNITAR) Har blitt etablert for å drive dette programmet i fellesskap. Studentene må ta en del av pensum av kursprogrammet på den virtuelle campus av UNITAR og en del på UOC en.

Konflikter er dagligdagse hendelser i folks liv, sosiale grupper og internasjonale relasjoner. I alle historiske tider, i alle kulturer, grupper og land, har jakten på fred pågått. Kostnader som påløper på grunn av konflikter er svært høy: menneskelig lidelse, økonomiske tap og moralske degradering.

Innsatsen laget av menneskeheten å leve i fred gi oss innsikt for å oppnå reelle resultater, eliminere krig, transformere konflikter og håndtere dem positivt. Denne mester kurs i conflictology trekker fra denne innsikten, systematiserer kunnskap og presenterer det i en avansert og effektiv pedagogisk måte.

Konfliktløsning, transformasjon, mekling og ledelse, studier og kultur for fred er synonymer og de beskriver den vitenskapelige og tverrfaglig tilnærming av conflictology.

Utøvere og akademikere fra prestisjetunge universiteter og fred forskningsinstitutter fra forskjellige land rundt om i verden kommer sammen i denne virtuelle kurs som gjør det mulig, med UOC mangeårige erfaring, for alle, uansett hvor de bor, for å få tilgang til denne internasjonale master kurs og forberede for profesjonell praksis. Dette programmet trener studentene i alle anvendelser av conflictology (familie, handel, sosiale, politiske, internasjonale, væpnede konflikter), letter praksisplasser, utarbeidelse av forskningsprogrammer og utvikling av dine egne faglige prosjekter som gir deg tilgang til det største nettverket av mennesker som arbeider for å fremme fred.

Mål

 • kjent teori, dens forskjellige innfallsvinkler og arten av moderne konflikter
 • å tilegne seg ferdigheter i analyse og evne til å planlegge tiltak for fredelige tiltak, både for å forebygge konflikter og for å gripe inn i deres utvikling
 • å lære teknikker og strategier for intelligent ikke-voldelig intervensjon i konfliktsituasjoner
 • tilgang til informasjon og kunnskap for å kunne utvikle effektive intervensjonsprogrammer og administrere jakten på positive konkrete løsninger
 • å være i stand til å lede og legge til rette for forhandlinger og mekling prosesser
 • å forandre måten å kommunisere både å hindre og for å avslutte konflikter.

Student profil

 • Enhver person med ansvar og interesser i å løse konflikter
 • Konsulenter, ledere, ledere, advokater av alle bransjer
 • Tjenestemenn og ledere av private og offentlige organisasjoner
 • Styremedlemmer og ansatte i frivillige organisasjoner, bedrifter og andre organisasjoner som jobber i konfliktområder, i gjenoppbygging, utvikling og internasjonalt samarbeid
 • Politikere og fagorganiserte
 • Medlemmer av de væpnede styrker og politiet.

grader

Når den generelle vurderingsprosessen er fullført, vil UOC utstede en Master Diploma / Postgraduate Diploma / Spesialisering Sertifikat til de deltakerne med en akkreditert universitet kvalifikasjoner som er gyldig i Spania.

Skulle du ikke ha en slik kvalifisering, vil et sertifikat bli utstedt.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 15 flere kurs fra UOC Universitat Oberta de Catalunya »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato