Les den offisielle beskrivelsen

Hvis du noen gang har vurdert å jobbe som en Cisco Networking Engineer eller spesialist, men følte at du manglet kunnskapen eller ferdighetene til å starte din karriere, kan dette være det du leter etter.

Dette kurspakken er rettet mot absolutte nybegynnere til IT som ønsker å starte en karriere i Cisco-nettverk eller bare utvikle sine ferdigheter på dette området. Kurset antar at du ikke har noen teknisk kunnskap om IT overhodet. For å forstå Cisco-nettverk og praktisere det på et teknisk nivå, må du først ha en forståelse av grunnleggende IT-leseferdighet, samt visse teknologier, som du vil bli undervist i gjennom dette kurset. Gjennom dette kurset får du en rekke globalt anerkjente nettverkssertifiseringer fra CompTIA og Cisco. Du vil også ha et sett av nettverk ferdigheter du kan søke på et bredt spekter av IT-jobbroller.

Fra begynnelsen lærer vi deg om grunnleggende IT-ferdigheter, grunnleggende programvarefunksjoner og funksjoner, grunnleggende nettverk, operativsystemer og grunnleggende sikkerhetstrusler. Derfra går kurset opp i hak og utforsker disse områdene mer i dybden. Når du går gjennom de ulike stadiene, vil din kunnskap om nettverk gradvis begynne å utvikle seg.

Kurset består av fem separate kurs totalt. En av disse er ferdighetsbasert kun uten eksamen, og fire sertifiseringskurs med avsluttende eksamen etter hvert kurs. Det siste kurset er Cisco Certified Networking Associate (CCNA). Det første kurset (CompTIA IT Fundamentals) gir en myk introduksjon til grunnleggende IT-terminologi, konsepter og teknologi.

Hva er inkludert i denne sertifiseringspakken?

Denne pakken inneholder totalt fem kurs, som består av tre CompTIA-sertifiseringskurs (inkludert tre offisielle CompTIA-eksamener), to Cisco-sertifiseringskurser (inkludert to offisielle Cisco-eksamener) og ett ferdighetsbasert CompTIA-kurs (uten eksamen). Dette kurset må fylles ut i følgende rekkefølge. Hvis du føler at materialet dekket i kurs 1 og 2 allerede er kjent for deg og ikke har noen fordel, kan du hoppe videre til kurs 3-5. Klikk på en tittel for å se en fullstendig oversikt over hva du vil lære i hvert kurs.

Kursene er inkludert:

 1. CompTIA IT Fundamentals FC0-U51 (NO EXAM)
 2. CompTIA A 220-901 og 902 (2 EKSEMPLER INKLUDERT)
 3. CompTIA Network N10-006 (1 EKSAM)
 4. Cisco CCENT ICND1 100-105 (1 EKSAM)
 5. Cisco CCNA ICND2 200-105 (1 EKSAM)

Sertifisering eksamener inkludert:

 1. CompTIA A 220-901
 2. CompTIA A 220-902
 3. CompTIA Network N10-006
 4. Cisco CCENT ICND1 100-105
 5. Cisco CCNA ICND2 200-105

Opplæringsperiode: 12 måneders nettilgang

Hvor mye kan jeg potensielt tjene med disse sertifiseringene?
Hver sertifisering gir et annet nivå av inntjeningspotensial. Se hva britisk og amerikansk nasjonal gjennomsnittslønn er for personer med disse sertifiseringene fra denne pakken:

 • Cisco CCENT: £ 20 500 i Storbritannia *
 • Cisco CCNA: £ 40,000 pa Storbritannia *
 • CompTIA A: £ 30,000 pa Storbritannia * / $ 40,599 pa US ^
 • CompTIA Network: £ 45,000 pa Storbritannia * / $ 52,414 pa US ^

Kilde: * Storbritannia: ITjobswatch / ^ US: PayScale - Som ved Jan 2017

Hvor mye tjener en nettverksingeniør?
Gjennomsnittlig lønn for en nettverksingeniør er £ 46 000 pa * Som i oktober 2017. Kilde: ITjobswatch


Hvilke karriereveier er tilgjengelige for meg gjennom dette kurset?

 • Cisco Network Engineer
 • Cisco Nettverksspesialist
 • Cisco Network Analyst
 • Cisco Network Consultant
 • Nettverksingeniør
 • Nettverksingeniør
 • Nettverksfeltingeniør
 • Network Deployment Engineer
 • Nettverksoperatør
 • Nettverksstøtteingeniør
 • Network Operations Center Engineer
 • Nettverkskonsulent
 • Nettverkstekniker
 • Datasenterbehandling
 • IT-sjef
 • IT konsulent
 • IT-støttetekniker
 • Systemadministrator

Hvordan læres hvert kurs?

Alle kursene er online og selvfylte, noe som betyr at du gjør det i ditt eget hjem, i din egen tid, i ditt eget tempo og best av alt. Overalt i verden, og gir deg tilgang til en bærbar PC, PC eller stasjonær datamaskin og en internettforbindelse. Hver leksjon er forhåndsinnspilt slik at du kan pause, spole fremover, hoppe over seksjoner, eller gå tilbake til en annen leksjon hvis du trenger det. Leksjonene er multimediebaserte, noe som betyr at video og lyd brukes til å undervise i leksjonene. Din veileder vil PowerPoint-lysbilder, illustrasjoner, diagrammer og demonstrasjoner for å undervise hver klasse. De fleste leksjonene er også interaktive, noe som gjør at eleven skal delta. Dette kan innebære å svare på spørsmål på skjermen, deltar i oppgaver.

Hvor lang tid tar det meg å fullføre hvert kurs?

Som nevnt ovenfor er kursene våre selvstendige. Noen mennesker fullfører kurset sitt raskere enn andre. Hvert sertifiseringskurs er mellom 12-30 timer. Hvis du velger å bare gjøre en av sertifiseringskursene fra denne pakken, vil det ta deg mindre tid enn om du gjør to eller tre eller alle av dem. Uansett hva skjønt, vil du alltid ha 12 måneder til å fullføre kurset ditt.

Hvordan bestiller jeg eksamenene mine?
Når du er klar til å sitte eksamenene dine, send en e-post til support@hudsoncourses.com med din forespørsel sammen med tittelen på eksamenen du vil ta. Vi sender deg en e-post med instruksjoner om hvordan du fullfører eksamensbokningen. Eksamenene for dette kurset må sitte på ditt lokale testsenter, som vi finner for deg.


Hva trenger jeg?

Alt du trenger er en Internett-tilkobling og en enhet, for eksempel en smarttelefon, en nettbrett, en bærbar PC eller en PC og en Internett-tilkobling. For å få mest mulig ut av kurset anbefaler vi deg å få tilgang til den ved hjelp av en bærbar PC eller en stasjonær datamaskin gjennom Google Chrome.

Program undervist i:
Engelsk
Hudson

Se 9 flere kurs fra Hudson »

Sist oppdatert June 20, 2018
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
4 - 12 måneder
Pris
649 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato