• sertifisering
  • støtte Material
  • 18 måneders gratis kurs gjenerobre

I sin korte historie, WordPress har blitt den foretrukne plattformen for millioner av nettsteder over hele verden. I utgangspunktet en blogging motor som blogger og Tyepad, WordPress har vokst til å bli et fullverdig content management system utplassert i sofistikerte omgivelser fra samfunn til regjeringen til private foretak. Men for all sin makt, er appellen til WordPress i sin enkelhet og brukervennlighet, krevende svært lite av web nybegynner, samtidig som de med mer peiling til å ta det til nye høyder.

HVEM ER DENNE KURS FOR?

Denne klassen er rettet for alle og enhver, er ingen erfaring med datagrafikk eller koding nødvendig! Selv om du er en webdesigner som er ukjent med WordPress, er dette det første skrittet til å lære det slik at du forstår hvordan du skal lage innlegg, sider, etc.

antatt KUNNSKAP

Nybegynnere er velkomne til å delta på dette kurset som vi vil anta lite i form av forkunnskaper, men du bør være komfortabel å jobbe med Mac eller Windows-maskiner, og har en rimelig sikkerhet for digitale medier. Vi vil gi deg litt HTML og CSS underveis, men hvis du har hatt en sjanse til å utforske de grunnleggende web design før du finner selvfølgelig lettere å følge.

HVA DU VIL LÆRE

Dette kurset vil gi deg tilstrekkelig kunnskap til å lage en enkel blogg og nettside ved hjelp av WordPress. Vi tar deg gjennom de første konseptene før forklarer hvordan du setter opp en konto på wordpress.com og opprette et nytt nettsted fra grunnen av. Når nettstedet er satt opp, vil vi ta deg gjennom de mange WordPress innstillinger og alternativer før du oppretter sider og innlegg, utarbeiding og publisering, laste opp bilder og formatering innholdet med noen enkle HTML og CSS. Vi vil da forklare hvordan du velger og aktiverer et tema, justere eventuelle tilgjengelige alternativene, satt menyelementer og sikre området er optimalisert for søkemotoren resultater.

Ved slutten av dagen vil du være litt sliten, men du vil ha opprettet din egen WordPress nettsted og forstå prosessen godt nok til at du kan gjøre det igjen! Dette kurset vil gi deg tilstrekkelig kunnskap til å tilpasse seg en grunnleggende WordPress tema for bruk i din organisasjon eller et prosjekt. På slutten av kurset skal du forstå hvordan WordPress er konstruert og kunne bruke, endre og lage barn (videregående) temaer med støtte fra andre ressurser vi vil henvise deg til underveis. Det er noen komplekse problemstillinger her, og du bør ikke forvente å gå bort en ekspert etter bare ett (eller to) dag / s, men du bør ha nok tillit til å ta det du har lært og begynne å bruke den til ditt eget arbeid.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 48 flere kurs fra Academy Class »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
2 dager
Deltid
Pris
697 GBP
+ mva
Deadline