Les den offisielle beskrivelsen

  • sertifisering
  • støtte Material
  • 18 måneders gratis kurs gjenerobre

Lær det vesentlige av 3D bygningsmodeller og å lage 2D-tegninger med tidsplaner, estimater og anlegg planlegging rapporter fra bygge design. Redigere og regenerere komplekse flater, under regioner og byggeklossene. Du vil også tjene til å enkelt dele modelldata med designteamet for en designprosess som vil hjelpe deg med å levere prosjekter i samarbeid.

Revit er Autodesks Building Information Modeling (BIM) programvare som henvender til alle aspekter av en bygning utforme prosjektet, som brukes i arkitektoniske prosjekter rundt om i verden av profesjonelle arkitekter, designere og anlegg planleggere. Denne kraftige applikasjonen er populært fordi det lar deg opprette og arbeide med integrerte konstruksjonsdokumenter.

Dette kurset dekker grunnleggende Autodesk Revit Structure. Brukere blir introdusert til begrepene Building Information Modeling og verktøyene for parametrisk design, analyse og dokumentasjon. De lærer de grunnleggende funksjonene i Autodesk Revit Structure, lære å bruke 3D-parametriske design verktøy for å lage og analysere et prosjekt, og avslutt med bygging dokumentasjon og design visualisering. Dette kurset tilbyr både imperial og metriske hands-on øvelser som representerer reelle strukturelle design scenarier.

HVEM ER DENNE KURS FOR?

Nye Autodesk Revit Structure brukere eller andre Autodesk programvare brukere som ønsker å lære grunnleggende elementer i Autodesk Revit Structure.

antatt KUNNSKAP

Konstruksjonsteknikk, tegning eller arkitektonisk utforming erfaring er sterkt anbefalt. Ingen tidligere CAD erfaring er nødvendig.

HVA DU VIL LÆRE

Du vil lære begrepene Building Information Modeling og innføre verktøy for parametrisk design, analyse og dokumentasjon ved hjelp av Autodesk Revit Structure. Brukerne vil være i stand til å fullføre sin første Autodesk Revit Structure prosjektet etter å ha fullført denne klassen.

Program undervist i:
Engelsk

Se 48 flere kurs fra Academy Class »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
3 dager
Deltid
Pris
997 GBP
+ mva
Deadline