• sertifisering
  • støtte Material
  • 18 måneders gratis kurs gjenerobre

Målet med dette kurset er å gi deltakerne kompetanse til å bruke de verktøy og avanserte teknikker for å lage komplekse konseptuelle design og formel drevet masse og former, prosjekt innfasing, og arbeider med flere designmuligheter. Bruke keynotes, grupper og montering.

HVEM ER DENNE KURS FOR?

Dette kurset er utformet for erfarne Autodesk Revit Architecture brukere eller andre Autodesk programvarebrukere som ønsker å lære avanserte elementer av Autodesk Revit Architecture.

antatt KUNNSKAP

Delegatene skal ha deltatt på Revit Architecture 101 gult belte og Revit Architecture 201 eller har tilsvarende kunnskaper ved hjelp av Revit Architecture. Arkitektonisk utforming, tegning eller teknisk erfaring er også sterkt anbefalt, sammen med en fungerende kunnskap om Microsoft Windows.

HVA DU VIL LÆRE

Konstruksjons- og skape parametrisk og formel drevet masse og former. Analyse og planlegging av flater og volumer. Arbeide med tilpassede prosjektparametre. Nettstedet og Topografi, som arbeider med undersøkelsen koordinater, felles posisjonering og produsere klipp og fylle tidsplaner. Prosjekt innfasing, og arbeider med flere designmuligheter. Bruke keynotes, grupper og forsamlinger.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 48 flere kurs fra Academy Class »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
3 dager
Deltid
Pris
797 GBP
+ mva
Deadline