• sertifisering
  • støtte Material
  • 18 måneders gratis kurs gjenerobre

Null til Illustrator Hero på bare 5 dager og få Adobe Certified Associate (ACA)

Få anerkjent for de nye ferdighetene du nettopp har fått: Få sertifisert!

Dette fast track Illustrator kurs er for designere og spirende utviklere nye til Illustrator miljøet, eller de som ikke har hatt formell opplæring.

Du vil produsere en spennende grafisk prosjekt med både de klassiske funksjonene og de nye og forbedrede verktøy i Illustrator og vil forlate denne klassen med evnen til å skape og innlemme vektorgrafikk for ulike prosjekter. Få anerkjent for de nye ferdighetene du nettopp har fått: Få sertifisert! Ikke bare lære Illustrator- bli anerkjent for den kunnskapen du har lært.

Uansett karrierevei, vil bevist Adobe-programvare ekspertise holde deg i forkant av kurven og hjelpe deg med å utvikle et solid konkurransefortrinn i dagens komplekse markedet. Adobe sertifiseringer er en pålitelig validering av dine ferdigheter og kunnskap, og kan føre til akselerert faglig utvikling, økt produktivitet og forbedret troverdighet i feltet.

Du vil være forberedt på og ta Adobe Certified Associate (ACA) eksamen på slutten av dette kurset.

HVEM ER DENNE KURS FOR? Grafiske designere eller personer overgangen til en design jobb eller ta med design oppgaver som trenger å bruke Adobe Illustrator for å lage illustrasjoner, logoer, reklame eller andre grafiske dokumenter. De kan ha liten eller ingen erfaring med Illustrator, selv om de kanskje allerede bruker Adobe InDesign og Adobe Photoshop.

Antatt KUNNSKAP Grunnleggende datakunnskaper er nødvendig for å fullføre denne Illustrator kurset. Disse ferdighetene omfatter; en grunnleggende forståelse av datamaskinens operativsystem, lansere et program, lage og lagre filer, og kopiere filer fra CD-er og andre medier.

HVA DU VIL LÆRE Tegn og forstå Bezierkurver Roten av tegning i Illustrator Lag en logo ved hjelp av enkle figurer nøyaktig sted og måle objekter i Illustrasjon vinduet Trace og farge dine håndtegnede skisser med live Trace Live Paint og Live Colour Lagre illustrasjoner for både print og web-formål Videre justere Bezierkurver ved å opprette sammensatte baner Lag Custom Børster og ulike grafiske stiler fungerer med gjennomsiktighet og andre rastereffekter som skygger nøyaktig justere type i et kunstverk Forbered dokumenter for kompositt og kommersiell trykking Forbedre arbeidsflyten og integrering av Illustrator med resten av Creative Suite

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 48 flere kurs fra Academy Class »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
5 dager
Deltid
Pris
897 GBP
+ mva
Deadline