Sertifisering i illustratør 301: svart belte

Generelt

5 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

  • sertifisering
  • støtte Material
  • 18 måneders gratis kurs gjenerobre

Vår mest avanserte Illustrator klasse - ikke for pyser! Ta Illustrator ferdigheter til MAX.

HVEM ER DENNE KURS FOR?

Denne klassen er for avanserte brukere av Illustrator med god forståelse av alle de generelle begrepene du bruker programmet. På dette kurset lærer vi de mest avanserte teknikker og massevis av beste praksis. Dette kurset er veldig intens, så for de med tvil i sin kunnskap anbefaler vi Illustrator gult belte og Green Belt kurs først eller å ta kontakt med vårt salgsteam og instruktører.

antatt KUNNSKAP

For å kunne av flytende følgende løpet du trenger en sterk forståelse av å jobbe med lag, typografi, maskering, sporing piksler, som arbeider i isolasjonsmodus, ved hjelp av Utseende panel for å bruke og administrere Live-effekter og arrangere din kunstverkets elementer inn i grupper for enklere redigering .

HVA DU VIL LÆRE

Denne avanserte Illustrator kurset vil lære deg teknikker for å forbedre videreutvikle din kunstverk. Vi skal lære deg tips og triks fagfolk bruker for å skapt design som ikke bare er imponerende, men også klar til å bli publisert i flere formater.

Ved slutten av kurset skal du kunne:

  • Optimal kunstverk for print og web
  • Lag og tilpass grafer
  • Arbeid med blander å lage imponerende effekter
  • Lag 3D kunstverk ved hjelp Illustratører 3D-motor!
  • Forbedre arbeidsflyten innenfor Adobe-programmer
Sist oppdatert feb. 2017

Om skolen

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning ... Les mer

Academy Class is a training provider for creatives and developers in the UK. With classrooms in London, Manchester and Glasgow, private bespoke training at your premises, virtual live-online learning and video on demand, you decide on how you prefer to learn. Minimér
London , Glasgow , Manchester , Leeds , Vilnius + 4 Mer Mindre