Les den offisielle beskrivelsen

  • sertifisering
  • støtte Material
  • 18 måneders gratis kurs gjenerobre

Gjør deg klar til å gå inn i verden av 3D-spill med Unity3D! Unity er den ultimate spillutvikling plattform å bygge høykvalitets 3D og 2D-spill, distribuere dem over mobil, desktop, VR / AR, konsoller eller Internett. Dette kurset fokuserer også på scripting, tilpasset GUI kontroller, ferdighus tilpasning, multiplayer nettverk funksjoner som chat, og optimaliseringer som vil gjøre spillet spille bedre på mobile enheter og stasjonære alike. Ta et dypdykk inn i Unity kontroller og lære å bygge flere interaktive, høy ytelse 3D-spill.

HVEM ER DENNE KURS FOR?

Denne workshopen er laget for utviklere, lærere og studenter som er nye for Unity. I denne prosjektbasert workshop, er disippelen introdusert til Unity 3 arbeidsområdet og typiske prosjektarbeidsprosedyrer.

antatt KUNNSKAP

En grunnleggende kjennskap til C # (eller middels Actionscript 3.0 erfaring).

HVA DU VIL LÆRE

Dette kurset vil vi lære deg om Unity3D grensesnittet og de viktigste egenskapene. Opplæringen vil begynne med å se på elementene i et 3D-program som materialer, masker og teksturer. Vi vil deretter gå videre til å studere og finne måter å gjøre objektene flytte og animere, ved hjelp av animasjon verktøy, fysikk og partikler.

Etter, vil du begynne å skrive noen grunnleggende skript for å håndtere brukermedvirkning og skape elementer av en 2D-grensesnitt. Også kurset vil fokusere utelukkende på scripting, og starter med en detaljert gjennomgang av skriptmotoren og API samt en håndfull av tips og triks om hvordan du kan lage effektive kode og bygge 3D-spill og programmer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 48 flere kurs fra Academy Class »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
aug. 2019
sep. 2019
Duration
5 dager
Deltid
Pris
1,197 GBP
+ mva
Deadline