• sertifisering
  • støtte Material
  • 18 måneders gratis kurs gjenerobre

I denne 3-dagers Cinema 4D kurs vi vil dekke hvordan denne intuitive 3D-pakken kan brukes til å skape fantastiske stillbilder for utskrift og puste tar video for kringkasting, TV, web og film. Dette Cinema 4D kurs kombinert med Cinema 4Ds enkelt grensesnitt og logiske arbeidsflyt gjør det mulig for de som er nye 3D-modellering til å være produsere hi-end 3D-scener raskt.

Vi vil dekke modelleringsteknikker for å lage skreddersydde modeller, typografi og gjenstander. Vi vil også dekke animasjon, lyssetting og kamerateknikk. Vi viser deg programvaren tett integrering med Adobe-produkter samt andre ledende sammensetting og videoprodukter. Vi skal jobbe gjennom de beste rendering og eksport teknikker. Cinema 4D er rask, intuitiv og leverer imponerende bilder. Dette kurset passer for folk i alle bransjer som ønsker å legge til 3D til arbeidsflyten.

HVEM ER DENNE CINEMA 4D kurs for?

Dette kurset er rettet mot personer som er nye Cinema 4D og som ønsker å legge til 3D til sin portefølje av ferdigheter.

antatt KUNNSKAP

En god kunnskap om grunnleggende operativsystemer enten PC eller Mac. En grunnleggende forståelse av Maxon Cinema 4D grensesnitt er anbefalt, men ikke avgjørende.

HVA DU VIL LÆRE

Dette kurset vil vise delegater grunnleggende av Maxon Cinema 4D. Ved slutten av kurset vil du være i stand til å lage dine egne 3D-design og animasjon og være klar til å bevege seg mot noen av de mer avanserte funksjonene i programvaren.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 48 flere kurs fra Academy Class »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
3 dager
Deltid
Pris
697 GBP
+ mva
Deadline