Les den offisielle beskrivelsen

  • sertifisering
  • støtte Material
  • 18 måneders gratis kurs gjenerobre

Null til AutoCAD HERO på bare 5 dager! Lær AutoCAD og få sertifisert som Autodesk Certified bruker.

Denne karrierefremmende akkreditering er inkludert i prisen for kurset. På denne intensive AutoCAD kurset vil du lære alle de grunnleggende kommandoene som er nødvendige for profesjonell 2D tegning, design og tegning med AutoCAD og AutoCAD LT. Du vil også lære om funksjoner, kommandoer og teknikker for å bli mer produktiv når du oppretter, kommentere og utskrift tegninger med AutoCAD.

Hands-on øvelser gjennom hele AutoCAD kurs undersøke hvordan å lage 2D produksjonstegninger. Øvelsene er gitt i både trykt format, samt en format på skjermen som kan vises ved siden av AutoCAD.

HVEM ER DENNE KURS FOR?

Dette AutoCAD Kurset er beregnet på nye delegater av AutoCAD eller AutoCAD LT. Dette er for delegater som ønsker sine AutoCAD opplevelse å være bevist med en offisiell sertifisering fra Autodesk.

antatt KUNNSKAP

Du vil vite om utkast, design eller tekniske prinsipper, selv om denne kunnskapen er ikke viktig det vil være nyttig.

HVA DU VIL LÆRE

Du vil lære å navigere i AutoCAD og AutoCAD LT brukergrensesnitt, bruker de grunnleggende funksjonene i AutoCAD og AutoCAD LT, bruker presisjon tegneverktøy i AutoCAD og AutoCAD LT å utvikle nøyaktige tekniske tegninger og presentere tegninger i en detaljert og visuelt imponerende måte. Du vil lære å bruke de kraftige verktøy og teknikker for tegning, dimensjonering, og skrive ut 2D-tegninger.

Program undervist i:
Engelsk

Se 48 flere kurs fra Academy Class »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
aug. 2019
sep. 2019
Duration
5 dager
Deltid
Pris
997 GBP
+ mva
Deadline