• sertifisering
  • støtte Material
  • 18 måneders gratis kurs gjenerobre

Null til After Effects Hero på bare 5 dager

Dette kurset er for folk nye til After Effects. Kanskje noen som ønsker å jobbe i videoen feltet eller som for tiden arbeider i felten, eller et Adobe-program bruker som ønsker å utvide sine ferdigheter og legge til effekter i videoprosjekter.

Noen Delegater kan være mest interessert i å lage video primært for Web, og andre for film, men de fleste forbereder mer for arbeid i kringkasting video. I løpet av siste del av denne After Effects kurset vil du mestre de konsepter og avanserte funksjonene i dette programmet. Den inneholder mange avanserte funksjoner, inkludert tips og triks med den nyeste versjonen.

HVEM ER DENNE KURS FOR?

En person som ønsker å jobbe i videoen feltet eller som jobber for tiden i felten, eller et Adobe-program bruker som ønsker å utvide sine ferdigheter, ønsker å legge effekter til videoprosjekter. Noen Delegater kan være mest interessert i å lage video primært for Web, og andre for film, men de fleste forbereder mer for arbeid i kringkasting video. Dette After Effects kurset er for folk nye til After Effects, men som ønsker å vite mer enn bare grunnleggende.

antatt KUNNSKAP

Før du tar dette After Effects Selvfølgelig bør du ha en grunnleggende forståelse av datamaskinens operativsystem.

HVA DU VIL LÆRE

På dette kurset vil du bli kjent med After Effects grensesnittet. Du vil lære å lage animasjoner, jobbe med lag, bruke effekter, jobbe med masker og Mattes. I tillegg vil du også lære om type, bruker farger effektivt og til å eksportere filer. Du vil også gå videre for å lære Keyframe kompleksitet, grafer, keyframe grafisk editor, uttrykk, gjengi kø, bane tekst, masker, fargekoding, spore matte, sammensatte effekter, Affiliate Marketing bevegelse stabilisering og sporing.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 48 flere kurs fra Academy Class »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
5 dager
Deltid
Pris
897 GBP
+ mva
Deadline