Les den offisielle beskrivelsen

  • sertifisering
  • støtte Material
  • 18 måneders gratis kurs gjenerobre

Null til 3ds Max HERO på bare 5 dager! Lær 3DS Max og få sertifisert som Autodesk Certified bruker.

Academy klasse er stolte av å presentere de fem-dagers teknisk 3DS Max kurs utviklet for å hjelpe deg å lære alt du trenger for å lage 3D-innhold. 3DS Max Jumpstart Zero til Hero vil fokusere på å lære det grunnleggende modellering, materielle skapelse, animasjon og scene generasjon. Lær egenskapene til grensesnittet, hvordan jobbe effektivt, og hvordan du søker verktøysett på arbeidsplassen.

Denne klassen vil ta deg forbi den grunnleggende nivå til en mellom ferdighet-set. Autodesk 3ds Max Autodesk Certified Bruker godkjent eksamen inngår som en del av treningen. Autodesk 3ds Max Professional eksamen er tilgjengelig for en ekstra avgift på £ 150.00 pluss moms.

HVEM ER DENNE KURS FOR?

Dette 3DS Max kurset er for folk som ønsker å lage 3D-grafikk for trykk eller animasjon. Målgrupper er arkitektpraksis, visualisering studioer, produksjon hus, reklamebyråer eller andre slike avdelinger som arbeider i store organisasjoner.

antatt KUNNSKAP

Deltakere krever bare en veldig generell kunnskap om 3D og konsepter selv om en grunnleggende forståelse av maskinvare og programvare er viktig. Kunnskap om andre digitale medier pakkene er en fordel, men ikke en nødvendighet.

HVA DU VIL LÆRE

Du vil lære å arbeide i et produksjonsmiljø, forstå mekanikken i 3DS Max, være i stand til å lage 3D-modeller ved hjelp av en rekke teknikker, arbeider med materialer å tekstur modellene, forstå hvordan å tenne en scene, kunne opprette animasjoner, iscenesette en scene, forstår kinematografi og lære å lage utgang for bruk i post-produksjon.

Program undervist i:
Engelsk

Se 48 flere kurs fra Academy Class »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
aug. 2019
sep. 2019
Duration
5 dager
Deltid
Pris
997 GBP
+ mva
Deadline