ONLINESTUDIES.NO

220 Topp På nett Sertifikat programmer i USA

Sertifikat programmer som kan opptjenes i omtrent et år, består av akademiske klasser som tilbys på ulike ferdighets og ferdighetsnivåer. Undergraduate samt hovedfagsstudenter, avhengig av deres fagområde, kan få sertifikater.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

På nett Sertifikat i USA

220 Resultater i Master, USA, Fjernundervisning Filter

Online Graduate Certificate i Emergency Management

Adelphi University
Campus Nettstudier Deltid September 2019 USA Garden City

Adelphi University Online Graduate Certificate in Emergency Management utstyrer effektivt og effektivt studenter med kunnskaper og ferdigheter som gjelder for alle fagområder og bransjer, på bare ett år. Som nylige hendelser demonstrerer, må ledere i organisasjoner av alle størrelser og hver region være forberedt når en nødsituasjon slår.

Sertifikat i Data Analytics

Emerson College
Nettstudier 12 måneder September 2019 USA Boston

Vårt sertifikatprogram er utviklet for profesjonelle fagfolk som er ivrige etter å få kritiske, etterspørselsdataanalytiske ferdigheter. Etter at sertifikatet er fullført, har studentene mulighet til å søke om å fortsette og fullføre hele faget. Opptjent kreditt fra sertifikatprogrammet vil bli brukt mot masterprogrammet.

Arbeidsterapi Avansert profesjonelt sertifikat i skolebasert praksis

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Nettstudier Deltid 3 semestre Januar 2020 USA Medford

Tufts Avdeling for Arbeidsterapi Avansert Profesjonelt Sertifikat i Skolebasert Practice er et ikke-residens, online sertifikat utviklet for å jobbe i skolepersonell.

Graduate Sertifikat i Strategisk Kommunikasjonsledelse

Purdue University Online
Nettstudier Deltid 24 uker Januar 2020 USA West Lafayette

Lær å forsterke effektiviteten av kommunikasjonen med Online Graduate Certificate i Strategic Communication Management program fra Purdue University. Sertifikatprogrammet er en rask måte for deg å utvide ditt faglige ferdighetssett med opplæring som gir en større forståelse av effektive kommunikasjoner. Dette online graduate sertifikat programmet kan bli fullført i så lite som 24 uker.

Sertifikat i Lederskap

California Southern University
Nettstudier Heltid studier 1 år Åpen påmelding USA Costa Mesa

CalSoutherns sertifikat i lederskap er designet for å gi nåværende og fremtidige bedriftsledere den svært spesifikke kunnskapen og ferdighetene som kreves for å lede enkeltpersoner, lag og organisasjoner i forretningsøkonomien i det 21. århundre.

Sertifisert kurs: Bedriftsøkonomiske grunnleggende

Florida Christian University
Nettstudier Heltid studier September 2019 USA Orlando

Sertifikatprogrammet i bedriftsøkonomi gir et solid grunnlag i prinsippene for næringsliv og ledelse. Læreplanen gir deg oversikt over de sentrale områdene som er relevante for bedriftsledere og beslutningstakere som arbeider i ulike organisasjoner - fra etablerte bedrifter til nyskapende oppstart.

Post-Bachelor sertifikat i Government Analytics

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Nettstudier Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Johns Hopkins-sertifikatet i regjeringsplanleggingen gir studentene grunnleggende ferdigheter i statistisk analyse og muligheten til å utvikle kompetanse i et spesialområde, blant annet avansert statistikk, geospatial analyse, politisk atferd, og offentlig politikkanalyse og offentlig forvaltning.

Internett markedsføring sertifikat

Benedictine University Online
Nettstudier Deltid September 2019 USA Lisle

Det elektroniske internettmarkedsføringsbeviset er faglig designet av bransjeledere til å tilpasse seg så raskt som nettverket endres.

Online akselerert undervisningssertifisering

Saint Joseph's University Online
Nettstudier Deltid 5 semestre September 2019 USA Philadelphia

Tjen Online Accelerated Teaching Certification (OATCERT) og få ferdighetene til å lede videregående opplæring (grad 7-12) innen matte, vitenskap, engelsk eller samfunnsfag. Ingen GRE / GMAT. Fullfør programmet på bare 5 semestre.

Supply Chain Management Certificate

The University of Scranton Online
Nettstudier Deltid 1 år September 2019 USA Scranton

Lykkes i informasjon og teknologiintensivt felt. Graduate Certificate in Supply Chain Management tilbyr analytiske og problemløsende ferdigheter som trengs for å mestre det omfattende ansvaret og oppgavene i operasjonsledelse, med kurs som fokuserer på forsyningskjedenes strategi og ledelse; produksjon planlegging og kontroll; nettverksdesign og integrering med en unik vekt på kvalitetsstyring.

Graduate Certificate in Special Education for kulturelt og språklig mangfoldige lærere

George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online
Nettstudier Heltid studier 1 år Kontakt skolen USA Washington

Forbedre dine ferdigheter for å møte behovene til studenter med variert kulturell og språklig bakgrunn og de med varierende sosiale og lærende evner med et sertifikat i spesialundervisning for kulturelt og språklig mangfoldige lærere fra George Washington University (GW).

Sertifikat for økonomisk kriminalitet

Utica College Online
Nettstudier Deltid 1 år Januar 2020 USA Utica

Den elektroniske sertifikatet i økonomisk kriminalitetsundersøkelse lærer elevene å samle, analysere og bevare bevis knyttet til økonomisk kriminalitet. Ved hjelp av de mest oppdaterte verktøyene og teknologiene lærer studentene praktisk rettsmedisinske undersøkelsesevner sammen med kritisk tenkning, forståelse for regnskapsprinsipper og en fast forståelse av undersøkende revisjon. Den 18 kreditt sertifikat som kan fullføres på bare ett år kan sømløst overføre til en avansert grad på Utica College.

Applied Behavior Analysis Certificate

George Mason University Online
Nettstudier Deltid 12 måneder Åpen påmelding USA Fairfax

Den online graduate sertifikat i Applied Behavior Analysis tilbys av George Mason University, gir avansert studie for lærere, skoleledere og andre som ønsker å fremme sin egen utdanning.

Profesjonelt Program Certificate i Retail og Omnichannel Management (Dartmouth College)

edX
Nettstudier Heltid studier Deltid 8 uker Februar 2020 USA Cambridge + 1 fler

Forbedre detaljhandelskarrieren din ved å lære hvordan du effektivt kan prognose salg, administrere inventar og støtte en vellykket omnichannel-strategi.

Online sertifikat i Lean Healthcare

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Nettstudier Deltid 6 - 12 måneder Åpen påmelding USA USA Online

Lean thinking har blitt mer og mer omfavnet i helsemiljøer på grunn av sin vekt på å forbedre tilgangen og pasientens erfaring ved å redusere kostnader, redusere feil og øke medarbeiderens og produktiviteten.