$close

Filtre

Se resultater

På nett Sertifikat programmer i Teknologi i Østerrike 2022

Sertifikater er enheter av studien som hjelper elevene til å få kompetanse og opplæring som trengs for karrierer i bestemte felt. Mange høyskoler og universiteter tilbyr sertifikat programmer, og noen kan være ferdig i så lite som ett studieår. Teknologi er bredt definert som en samling av prosesser som brukes til å lage varer eller tjenester. Teknologi refererer derfor til kunnskap om sl… Les mer

Sertifikater er enheter av studien som hjelper elevene til å få kompetanse og opplæring som trengs for karrierer i bestemte felt. Mange høyskoler og universiteter tilbyr sertifikat programmer, og noen kan være ferdig i så lite som ett studieår.

Teknologi er bredt definert som en samling av prosesser som brukes til å lage varer eller tjenester. Teknologi refererer derfor til kunnskap om slike fremgangsmåter, eller de fremgangsmåter selv, noe som ofte er innebygd i maskiner eller apparater.

Østerrike, offisielt Republikken Østerrike, er en føderal republikk og en republikk på ca 8.47 million mennesker i Sentral-Europa.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
WU Executive Academy
Wien, Østerrike

Datastyring handler om konvergens av datakvalitet, datastyring, datapolitikk, styring av forretningsprosesser og risikostyring rundt håndtering av data i en organisasjon.

Datastyring handler om konvergens av datakvalitet, datastyring, datapolitikk, styring av forretningsprosesser og risikostyring rundt håndtering av data i en organisasjon. -
Sertifikat
Deltid
3 uker
Engelsk
Nettstudier