close

Filtre

Se resultater

På nett Sertifikat programmer i Sikkerhetsingeniør 2020/2021

Et sertifikat er et pedagogisk mål for mange studenter som ønsker å forbedre sin synlighet blant aggressive jobbsøkere. Sertifikater kan bidra til å gi studentene økt kompetanse og erfaring i en rekke ulike disipliner, for eksempel næringsliv, finans, gjestfrihet, ledelse og administrasjon. Sikkerhetsingeniørprogrammene kan tilby studentene mulighet til å studere og jobbe på forskjellig… Les mer

Et sertifikat er et pedagogisk mål for mange studenter som ønsker å forbedre sin synlighet blant aggressive jobbsøkere. Sertifikater kan bidra til å gi studentene økt kompetanse og erfaring i en rekke ulike disipliner, for eksempel næringsliv, finans, gjestfrihet, ledelse og administrasjon.

Sikkerhetsingeniørprogrammene kan tilby studentene mulighet til å studere og jobbe på forskjellige steder rundt om i verden. Et sikkerhetsingeniørstudium undersøker hva sikkerhetsstandardene er og hvordan man sikrer at utstyrsoperatører og deres maskiner oppfyller disse standardene.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

På nett Sertifikat i Sikkerhetsingeniør

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
edX
Cambridge , USA

Forbedre arbeidsmiljøet ved hjelp av RAMP-verktøyet til; identifisere og vurdere muskuloskeletale risikoer, og utvikle og implementere løsninger.

Forbedre arbeidsmiljøet ved hjelp av RAMP-verktøyet til; identifisere og vurdere muskuloskeletale risikoer, og utvikle og implementere løsninger. -
Sertifikat
Fulltid
Deltid
15 uker
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre