ONLINESTUDIES.NO

Sjekk ut På nett Sertifikat programmer i Nord-Amerika 2019

Et sertifikat er et program med en pedagogisk fokus som kan være tjent i ca tolv måneder, avhengig av elevenes prestasjoner. Disse programmene gir opplæring i et bestemt område, og de kan hjelpe nyutdannede øke inntjeningspotensialet. 

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

The United States of America ofte kalles i USA, er en føderal republikk bestående av femti stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhengende statene og den føderale distriktet Washington, DC er i første Nord-Amerika mellom Canada og Mexico. Delstaten Alaska er i det nordvestlige Nord-Amerika, vest for Canada og øst i Russland over Beringstredet, og delstaten Hawaii er en øygruppe i midten av nordlige Stillehavet. Landet har også fem befolkede og ni ubebodde områder i Stillehavet og Karibia.

Sertifikat i Nord-Amerika På nett

245 Resultater i Master, Nord-Amerika, Fjernundervisning Filter

Online sertifikat på engelsk til spansk oversetterstudium

Adelphi University
Campus Nettstudier Deltid September 2019 USA Garden City

Adelphi University har bygget et høy kvalitet, akademisk rigorøst online engelsk til spansk oversettelsesstudie sertifikat program for å gi tospråklige personer mulighet til raskt og enkelt å utvikle ferdigheter som er i høy etterspørsel.

Sertifikat i Data Analytics

Emerson College
Nettstudier 12 måneder September 2019 USA Boston

Vårt sertifikatprogram er utviklet for profesjonelle fagfolk som er ivrige etter å få kritiske, etterspørselsdataanalytiske ferdigheter. Etter at sertifikatet er fullført, har studentene mulighet til å søke om å fortsette og fullføre hele faget. Opptjent kreditt fra sertifikatprogrammet vil bli brukt mot masterprogrammet.

Arbeidsterapi Avansert profesjonelt sertifikat i skolebasert praksis

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Nettstudier Deltid 3 semestre Januar 2020 USA Medford

Tufts Avdeling for Arbeidsterapi Avansert Profesjonelt Sertifikat i Skolebasert Practice er et ikke-residens, online sertifikat utviklet for å jobbe i skolepersonell.

Graduate Sertifikat i Strategisk Kommunikasjonsledelse

Purdue University Online
Nettstudier Deltid 24 uker Januar 2020 USA West Lafayette

Lær å forsterke effektiviteten av kommunikasjonen med Online Graduate Certificate i Strategic Communication Management program fra Purdue University. Sertifikatprogrammet er en rask måte for deg å utvide ditt faglige ferdighetssett med opplæring som gir en større forståelse av effektive kommunikasjoner. Dette online graduate sertifikat programmet kan bli fullført i så lite som 24 uker.

Sertifikat i prosjektledelse

California Southern University
Nettstudier Heltid studier 1 år Åpen påmelding USA Costa Mesa

Flere og flere næringslivsorganisasjoner - av alle størrelser og på tvers av alle bransjer - vedtar en prosjektorientert modell. I følge denne trenden representerer CalSoutherns prosjektstyrings online sertifikat en fantastisk pedagogisk mulighet, enten du er på utkikk etter videreutdanning for å holde tritt med de nyeste beste praksisene i prosjektledelse eller en bedriftsledelse som ønsker en grunnleggende forståelse av denne viktige operasjonelle strategien.

Sertifisert kurs: Bedriftsøkonomiske grunnleggende

Florida Christian University
Nettstudier Heltid studier September 2019 USA Orlando

Sertifikatprogrammet i bedriftsøkonomi gir et solid grunnlag i prinsippene for næringsliv og ledelse. Læreplanen gir deg oversikt over de sentrale områdene som er relevante for bedriftsledere og beslutningstakere som arbeider i ulike organisasjoner - fra etablerte bedrifter til nyskapende oppstart.

Post-Bachelor sertifikat i bioteknologi Enterprise

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Nettstudier Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Washington

Dette Johns Hopkins-sertifikatet i bioteknologi Enterprise gir deg muligheten til å lære kritiske aspekter ved produktutvikling av bioteknologi, inkludert hvordan du oppretter en ny bedrift, finans, markedsføring og andre kommersielle områder. Dette sertifikatet er ideelt for studenter som planlegger å engasjere seg i bioteknologien utover vitenskapen.

Sertifikat i Avansert IT-ledelse

Universidad Tecmilenio
Nettstudier Deltid 3 måneder Juli 2020 Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo + 21 fler

Strategisk foreslår og implementerer state-of-the-art informasjonsteknologi identifisert for redesign eller forbedring av en bedrift.

Internett markedsføring sertifikat

Benedictine University Online
Nettstudier Deltid September 2019 USA Lisle

Det elektroniske internettmarkedsføringsbeviset er faglig designet av bransjeledere til å tilpasse seg så raskt som nettverket endres.

Wilson Reading System Certification

Saint Joseph's University Online
Nettstudier Deltid 1 år September 2019 USA Philadelphia

Saint Joseph's University tilbyr et av de eneste online treningsprogrammene i verden for det populære Wilson Reading System® for studenter med spesielle behov. Etter fullføring vil kandidater motta Wilson Reading System®-sertifisering og være forberedt på å levere flersensisk leseopplæring til studenter i en rekke innstillinger. Undervisning for dette 10 timers timeprogrammet er $ 750 per kreditt time, pluss en ekstra $ 300 Wilson avgift per kurs.

Enterprise Resource Planning Certificate

The University of Scranton Online
Nettstudier Deltid 2 år September 2019 USA Scranton

University of Scranton tilbyr et online sertifikat i Enterprise Resource Planning, som bidrar til å sikre din posisjon - og muligens øke innbetalingen i det blomstrende ERP-feltet.

Sertifikat i Applied Counseling Studies

Kelowna College of Professional Counselling
Nettstudier Heltid studier 7 måneder Åpen påmelding Canada Kelowna

Spesialisering - neste skritt i å utvide din kliniske praksis. Sertifikatet i Applied Counseling Studies er utformet for rådgivere og terapeuter som ønsker å utvide sine områder av klinisk praksis og åpne opp karrieremuligheter i private praksis og mental helse byråer. Den spesialiserte læreplanen gir praktisk kunnskap og ferdighetsopplæring som gjelder for alle typer rådgivningsinnstillinger. Utøvere kan velge mellom et bredt utvalg av kurs.

Graduate Certificate In Instructional Design

George Washington University - Graduate School of Education and Human Development Online
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Januar 2020 USA Washington

Med et Graduate Certificate in Instructional Design fra George Washington University (GW), vil du utvikle grunnleggende kunnskaper og ferdigheter for å designe og implementere effektiv instruksjon. Dette online sertifikatet forbereder deg til å lede instruksjonsdesign fra begynnelsen av å definere organisasjonens læringsbehov for å bestemme riktig instruksjonsformat for å designe materialer og implementere dem.

Cyber ​​Policy Certificate

Utica College Online
Nettstudier Deltid 1 år Januar 2020 USA Utica

Det elektroniske sertifikatet for avanserte studier i cyberpolitikk tar opp det komplekse sammenhengen mellom de tekniske, juridiske, sosiale, etiske, kulturelle og internasjonale aspektene av cybersikkerhet og cyberspace-operasjoner. Studentene studerer nåværende problemstillinger på nasjonal og internasjonal skala, undersøker forskrifter på det kompliserte feltet for nettprat. Programmet 18-kreditt sertifikatet som kan fullføres på bare ett år kan sømløst overføres til en avansert grad på Utica College.

Applied Behavior Analysis Certificate

George Mason University Online
Nettstudier Deltid 12 måneder Åpen påmelding USA Fairfax

Den online graduate sertifikat i Applied Behavior Analysis tilbys av George Mason University, gir avansert studie for lærere, skoleledere og andre som ønsker å fremme sin egen utdanning.