ONLINESTUDIES

På nett Sertifikat programmer i Motedesign 2020 Nord-Amerika

Sertifikater er enheter av studien som hjelper elevene til å få kompetanse og opplæring som trengs for karrierer i bestemte felt. Mange høyskoler og universiteter tilbyr sertifikat programmer, og noen kan være ferdig i så lite som ett studieår.

Studenter som studerer mote design kan lære om kunsten å designe og lage forskjellige typer klær og tilbehør. Historie, teknikker, tegning og næringsliv er mulige temaene i planer på dette området.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

The United States of America ligger på kontinentet Nord-Amerika. Det er den tredje største land etter størrelse i verden. Den har en relativt kort historie sammenlignet med andre verdens nasjoner, har en av verdens 's største økonomier, og har en av verdens ' s mest forskjellige befolkningsgrupper.

Sertifikat På nett i Motedesign Nord-Amerika

1 Resultater i Motedesign, Nord-Amerika, Fjernundervisning Filter

Profesjonelt sertifikat i motedesign og skapelse (Hong Kong Polytechnic University)

edX
Sertifikat
sep. 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
10 uker
Engelsk
Nettstudier

Lær hvordan du designer og lager klær; mønster kutting og sy, til en spesifikk kroppsform, for menn og kvinner.

Les mer