ONLINESTUDIES

På nett Sertifikat programmer i Mote i USA 2020

Et sertifikat er et program med en pedagogisk fokus som kan være tjent i ca tolv måneder, avhengig av elevenes prestasjoner. Disse programmene gir opplæring i et bestemt område, og de kan hjelpe nyutdannede øke inntjeningspotensialet. 

Et studieprogram i mote kan lære studenter om design og trender når det gjeder klær, tilbehør og sko. Studenter kan utforske ulike stiler, men også motehistorie og hvordan de kan designe unike plagg.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

På nett Sertifikat i Mote i USA

1 Resultater i Mote, USA, Fjernundervisning Filter

Profesjonelt sertifikat i motedesign og skapelse (Hong Kong Polytechnic University)

edX
Sertifikat
sep. 2020
<
Heltid studier
<
Deltid
<
10 uker
Engelsk
Nettstudier

Lær hvordan du designer og lager klær; mønster kutting og sy, til en spesifikk kroppsform, for menn og kvinner.

Les mer