close

Filtre

Se resultater

På nett Sertifikat programmer i Internasjonal handel i USA 2021

Et sertifikat er et pedagogisk mål for mange studenter som ønsker å forbedre sin synlighet blant aggressive jobbsøkere. Sertifikater kan bidra til å gi studentene økt kompetanse og erfaring i en rekke ulike disipliner, for eksempel næringsliv, finans, gjestfrihet, ledelse og administrasjon. En utdanning med fokus på internasjonal handel kan gi studentene ferdigheter og informasjon som tre… Les mer

Et sertifikat er et pedagogisk mål for mange studenter som ønsker å forbedre sin synlighet blant aggressive jobbsøkere. Sertifikater kan bidra til å gi studentene økt kompetanse og erfaring i en rekke ulike disipliner, for eksempel næringsliv, finans, gjestfrihet, ledelse og administrasjon.

En utdanning med fokus på internasjonal handel kan gi studentene ferdigheter og informasjon som trengs for å takle noen av de vanligste utfordringene i yrker innen dette feltet. Dette omfatter ofte posisjonene til handel spesialist, compliance analytiker, næringsutvikling førsteamanuensis og import spesialist.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

På nett Sertifikat i Internasjonal handel i USA

Minimér
format_list_bulleted Filtre
edX
Cambridge, USA

Få grunnleggende kunnskaper om hele handelslivet fra utførelsesstedet til oppgjør og oppgjør.

Få grunnleggende kunnskaper om hele handelslivet fra utførelsesstedet til oppgjør og oppgjør. -
Sertifikat
Fulltid
Deltid
4 - 40 uker
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre