close

Filtre

Se resultater

På nett Sertifikat programmer i Internasjonal handel 2021 Nord-Amerika

Et sertifikat er et faglig kurs som fokuserer på et bestemt fagområde. Disse programmene er ideelt for studenter som jobber, men ønsker å øke sine kunnskaper eller ferdigheter for å kvalifisere for karriereutvikling og bedre betalte stillinger. Enkeltpersoner som ønsker å bygge en sterk karriere involvert med å fremme handel i en rekke land kan vurdere å forfølge en utdanning i interna… Les mer

Et sertifikat er et faglig kurs som fokuserer på et bestemt fagområde. Disse programmene er ideelt for studenter som jobber, men ønsker å øke sine kunnskaper eller ferdigheter for å kvalifisere for karriereutvikling og bedre betalte stillinger.

Enkeltpersoner som ønsker å bygge en sterk karriere involvert med å fremme handel i en rekke land kan vurdere å forfølge en utdanning i internasjonal handel. Dette kan være det perfekte valget for studenter som ønsker å velge et yrke som en handel analytiker eller etterlevelse analytiker.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte kjent som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "statene ". Den samler også mer enn 310 millioner mennesker som er verdens 's tredje største befolkning. Det inkluderer tett befolkede byer med viltvoksende forsteder, og store, ubebodde og naturlig vakre områder samtidig.

Sertifikat På nett i Internasjonal handel Nord-Amerika

Minimér
format_list_bulleted Filtre
edX
Cambridge, USA

Få grunnleggende kunnskaper om hele handelslivet fra utførelsesstedet til oppgjør og oppgjør.

Få grunnleggende kunnskaper om hele handelslivet fra utførelsesstedet til oppgjør og oppgjør. -
Sertifikat
Fulltid
Deltid
4 - 40 uker
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre