close

Filtre

Se resultater

På nett Sertifikat programmer i Helse i USA 2020/2021

Sertifikat programmer som kan opptjenes i omtrent et år, består av akademiske klasser som tilbys på ulike ferdighets og ferdighetsnivåer. Undergraduate samt hovedfagsstudenter, avhengig av deres fagområde, kan få sertifikater.  Helseprogrammer varierer i omfang enormt, blir tilbudt av mange forskjellige typer institusjoner og har diverse spesialiseringer. Eksempler inkluderer, men er ab… Les mer

Sertifikat programmer som kan opptjenes i omtrent et år, består av akademiske klasser som tilbys på ulike ferdighets og ferdighetsnivåer. Undergraduate samt hovedfagsstudenter, avhengig av deres fagområde, kan få sertifikater.

Helseprogrammer varierer i omfang enormt, blir tilbudt av mange forskjellige typer institusjoner og har diverse spesialiseringer. Eksempler inkluderer, men er absolutt ikke begrenset til, epidemiologi, nevrologi, sykepleie, fysioterapi, ernæring, offentlig velferd og allmennmedisin.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

På nett Sertifikat i Helse i USA

Minimér
format_list_bulleted Filtre
edX
Cambridge , USA

Lær sannheten om mat og ernæring for å bedre vurdere, analysere og implementere strategier for å forbedre den generelle helsen.

Lær sannheten om mat og ernæring for å bedre vurdere, analysere og implementere strategier for å forbedre den generelle helsen. -
Sertifikat
Fulltid
Deltid
14 - 16 uker
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre