close

Filtre

Se resultater

På nett Sertifikat programmer i Fusjoner og oppkjøp 2021 Nord-Amerika

Sertifikater er enheter av studien som hjelper elevene til å få kompetanse og opplæring som trengs for karrierer i bestemte felt. Mange høyskoler og universiteter tilbyr sertifikat programmer, og noen kan være ferdig i så lite som ett studieår.Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervi… Les mer

Sertifikater er enheter av studien som hjelper elevene til å få kompetanse og opplæring som trengs for karrierer i bestemte felt. Mange høyskoler og universiteter tilbyr sertifikat programmer, og noen kan være ferdig i så lite som ett studieår.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte kjent som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "statene ". Den samler også mer enn 310 millioner mennesker som er verdens 's tredje største befolkning. Det inkluderer tett befolkede byer med viltvoksende forsteder, og store, ubebodde og naturlig vakre områder samtidig.

Sertifikat På nett i Fusjoner og oppkjøp Nord-Amerika

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
MSc
format_list_bulleted Filtre
edX
Cambridge, USA

Få de økonomiske ferdighetene som trengs for å stige i M

Få de økonomiske ferdighetene som trengs for å stige i M -
Sertifikat
Fulltid
Deltid
6 - 24 uker
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre