ONLINESTUDIES.NO

Finn 466 På nett Sertifikat programmer

Et sertifikat er et faglig program som brukes til å hjelpe elevene lære spesialisert kompetanse for en bestemt jobb eller yrke. Avhengig av karrieren, kan sertifikater kreves for å kvalifisere for kampanjer eller lønnstillegg.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Sertifikat På nett

466 Resultater i Master, Fjernundervisning Filter

PGCert Legal Technology - Deltid

University of Law Online
Nettstudier Deltid 34 uker September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Vår PGCert i juridisk teknologi er tilgjengelig for både juridiske og ikke-juridiske kandidater, og gir deg et innblikk i dette raskt utviklede området. Du vil lære grunnleggende om denne spennende og ofte forstyrrende teknologien i en juridisk sammenheng og reguleringen som blir dannet rundt den.

Certificate IV i Leadership and Management

Open Colleges
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Januar 2020 Australia Australia Online

En nasjonalt anerkjent kvalifikasjon, den BSB42015 Certificate IV i Leadership and Management vil trene deg til å overvåke helse og sikkerhet, gjennomføre en operativ plan, styre prosjekter, fremme teameffektivitet og vise lederskap på arbeidsplassen.

Online Graduate Certificate i Emergency Management

Adelphi University
Campus Nettstudier Deltid September 2019 USA Garden City

Adelphi University Online Graduate Certificate in Emergency Management utstyrer effektivt og effektivt studenter med kunnskaper og ferdigheter som gjelder for alle fagområder og bransjer, på bare ett år. Som nylige hendelser demonstrerer, må ledere i organisasjoner av alle størrelser og hver region være forberedt når en nødsituasjon slår.

Nybegynner engelskkursus (A1) Komplett kurs med taleanalyse

Velawoods English
Nettstudier Heltid studier Deltid 80 - 100 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Velawoods English er den perfekte måten å få deg klar til eksamener som IELTS

Certhe Psykologi

University of Essex Online
Nettstudier Deltid 16 måneder Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Colchester UK Online + 1 fler

Oppdag den fascinerende verden av psykologi i vårt online sertifikatprogram. Over en serie moduler opprettet av eksperter fra industrien, vil du utvikle en bevissthet om teori, forskningsresultater og anvendelser av psykologi.

Sertifikat i Digital Content Management

Emerson College
Nettstudier Heltid studier Deltid September 2019 USA Boston

Forbedre din karriere med vårt online Digital Content Management-utdannelsesbevis. Du lærer hva som trengs for å opprette, analysere og administrere innhold for bedrifter i en hvilken som helst skala, fra små oppstart til etablerte selskaper. Vårt 16-kreditt sertifikat program er utviklet for å hjelpe fagfolk som ønsker å lære nye ferdigheter å være konkurransedyktige i innholdet opprettelse og strategi i dagens marked.

Sertifikat i Data Analytics

Universidad Cenfotec
Nettstudier Deltid 1 - 10 måneder Oktober 2019 Costa Rica San José

Dette programmet i Data Analytics / Big Data Certificate, som tilbys av Universidad Cenfotec i samarbeid med XTOL Corp., er et omfattende online program som vil lære deg hvordan du tar beslutninger basert på data.

CIPD-sertifikat i Human Resource Management

DPG PLC
Nettstudier Deltid 4 - 24 måneder August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester London + 1 fler

Programmet gir deg alt du trenger for å være en moderne HR-leder. Ved slutten av programmet har du oppnådd oppdatert bransjekunnskap, en har en bransjegodkjent kvalifikasjon.

Arbeidsterapi Avansert profesjonelt sertifikat i skolebasert praksis

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Nettstudier Deltid 3 semestre Januar 2020 USA Medford

Tufts Avdeling for Arbeidsterapi Avansert Profesjonelt Sertifikat i Skolebasert Practice er et ikke-residens, online sertifikat utviklet for å jobbe i skolepersonell.

Kurs - Sertifisert Ekspert i Mikrofinansiering

Frankfurt School of Finance & Management
Nettstudier Deltid 6 måneder September 2019 Tyskland Frankfurt

Registrer deg nå til neste kurs i september 2019. Er du kjent med verktøy og teknikker for å forbedre driften av en MFI?

Sertifikat i bibelske studier (CBS)

NationsUniversity
Nettstudier Heltid studier 1 år Åpen påmelding USA New Orleans

Dette programmet er designet for å utfordre den erfarne og informere den nye bibelstudenten. Resultatene av programmet er å gi en ny innføring i Skriften, verktøy for å forklare sannhetens ord og utruste personlig åndelig dannelse.

Sertifikat i Fitness

eta College
Nettstudier Heltid studier 1 år Februar 2020 Sør-Afrika Cape Town

Start din karriere som personlig trener eller treningsinstruktør med dette praktiske, praktiske ettårige kurset. Det vil gi deg kunnskap og ferdigheter til å designe, demonstrere og lede treningsprogrammer for enkeltpersoner eller grupper.

Sertifikater for vindenergisystemer

Fraunhofer Academy
Nettstudier Deltid 1 år Oktober 2019 Tyskland Baden-Baden

Hovedformålet med Program Wind Energy Systems er kapasitetsbygging innen vindkraft for forskning og industri med erfaring fra vindkraftforskning utført av en unik utdanningsallianse: Universitetet i Kassel, Tysklands ledende universitet for bærekraft, samt Fraunhofer Institute for vindkraft og energi Systemteknologi, en del av Europas ledende forskningsinstitutt FRAUNHOFER .

Graduate Sertifikat i Strategisk Kommunikasjonsledelse

Purdue University Online
Nettstudier Deltid 24 uker Januar 2020 USA West Lafayette

Lær å forsterke effektiviteten av kommunikasjonen med Online Graduate Certificate i Strategic Communication Management program fra Purdue University. Sertifikatprogrammet er en rask måte for deg å utvide ditt faglige ferdighetssett med opplæring som gir en større forståelse av effektive kommunikasjoner. Dette online graduate sertifikat programmet kan bli fullført i så lite som 24 uker.

Sertifikat i strategisk ledelse

California Southern University
Nettstudier Heltid studier 1 år Åpen påmelding USA Costa Mesa

CalSoutherns sertifikat i strategisk lederskap er utformet for å gi deg kunnskap og praktiske ferdigheter for å effektivt lede ledende organisasjoner fra det 21. århundre. Den nyskapende læreplanen spenner over flere temaområder, blant annet ledelsesstrategier, ledelseskommunikasjon, menneskelige ressurser og konflikthåndtering, blant annet.