Sertifikat i strategisk ledelse

Generelt

Programbeskrivelse

Du er ikke pålagt å sende inn et TOEFL eksamen resultat for å søke og bli tatt opp på universitetet.

Oversikt

Å levere spesifikke kunnskaper og praktiske ferdigheter som kreves av dagens forretningsledere

Selv om det krever å gjøre fundamentalt sunne forretningsbeslutninger, er det nødvendig med et eget sett med lederegenskaper effektivt å implementere disse beslutningene. Du må kunne artikulere visjonen, oppnå innkjøp fra teamet ditt og deretter motivere og lede organisasjonen til handling.

CalSoutherns sertifikat i strategisk lederskap er utformet for å gi deg kunnskap og praktiske ferdigheter for å effektivt lede ledende organisasjoner fra det 21. århundre. Den nyskapende læreplanen spenner over flere temaområder, blant annet ledelsesstrategier, ledelseskommunikasjon, menneskelige ressurser og konflikthåndtering, blant annet.

Alle seks kursene (du tar fire kjerne lederskapskurs og velger to av fire tilgjengelige valgfag) er på masternivå, slik at en bachelorgrad er en forutsetning.

Sertifikatet er et fantastisk valg for nåværende og ambisiøse bedriftsledere, selv de som allerede har en MBA, men som ikke har vært utsatt for en konsentrert studieplan i avansert lederskap. Det er også et godt alternativ for de som vurderer høyere utdanning, men som ikke er klare til å forplikte seg til et studieprogram - bør du velge det, kan du søke på studiepoengene du tjener mot MBA.

Utfall

Etter vellykket gjennomføring av sertifikatet i strategisk ledelse, vil studentene motta:

 • Det offisielle fullførselsbeviset, utstedt av CalSouthern Registrar Office og signert av dekan ved School of Business
 • 21 studiepoeng på studiepoeng - som dokumentert på ditt offisielle transkripsjon - som kan brukes til din CalSouthern mastergrad eller overføres til en annen institusjon *
 • Alle fordeler, tjenester og ressurser tilgjengelig for CalSouthern alumni
 • En omfattende, masternivå forståelse av strategisk lederskapsteori og dens praktiske anvendelse

* Selv om kreditter fra regionalt akkreditert institusjoner som CalSouthern er akseptert av andre universiteter, er mottakelsen avhengig av mottakets institusjon.

kurs

CalSoutherns sertifikat i strategisk ledelse er et 21 studiepoeng, bestående av følgende seks obligatoriske kurs:

 • SLDR 86000 Viktige begreper for strategisk ledelse og ledelse - 3 studiepoeng
 • SLDR 86001 Ledelse i Strategisk Ledelse Kommunikasjon - 3 studiepoeng
 • SLDR 86002 Effektive menneskelige relasjonsevner for ledere - 3 studiepoeng
 • SLDR 86003 Ledelse for å fremme strategisk samfunnsansvar - 3 studiepoeng
 • SLDR 86004 Konfliktstrategier og oppløsning - 3 studiepoeng
 • SLDR 86005 Ledelsesstrategier for utvikling av high performance-lag - 3 studiepoeng
 • SLDR 86006 Kundeservice Lederskap - 3 studiepoeng

Starter

Å komme i gang med ditt CalSouthern-sertifikat i strategisk ledelse er en rask og enkel prosess. Det er ingen inngangseksamen og kurs starter månedlig gjennom året. Du kan starte programmet så snart planen tillater det. Bare fullfør disse fire trinnene:

 • Fullfør ditt tilmeldingsprogram
 • Send inn dine offisielle faglige transkripsjoner på ditt grunnskoleprogram
 • Betal din $ 75 søknadsavgift
 • Ved godkjenning, signer innmeldingsavtalen din

Når den signerte påmeldingsavtalen er mottatt, vil du bli kontaktet av ditt faglige støtteteam, inkludert din akademiske rådgiver og student suksessrådgiver. De vil bekrefte startdatoen for ditt første kurs og gå gjennom en rask, men grundig orienteringsprosess som gir deg all informasjon du trenger for å komme i gang. Og de vil være der for deg hvert skritt for å sikre at du fullfører sertifikatprogrammet ditt.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral ... Les mer

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral levels. Minimér
Costa Mesa