Sertifikat i kulinariske ferdigheter (online)
Centennial College
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Online Canada
Språk
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighet
1 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CAD 2 721 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
May 2024
* 2-semester undervisningsavgift for kanadiske studenter; $ 14,502,50: 2-semester undervisningsavgift for internasjonale studenter
Introduksjon
Programdetaljer
- Programkode: 1862
- Skole: School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts
- Legitimasjon: Ontario College Certificate
- Programtype: Etter-videregående program
- Programlengde: 1 år / 2 semestre
- Startdato: Høst, vinter, sommer
- Sted: Online
Programoversikt
Centennial College 's kulinariske ferdighetsprogram er godt avrundet og vil ta bare ett år å fullføre. Dette høgskolesertifikatprogrammet vil legge vekt på et grunnlag for kulinariske ferdigheter mens man skaffer seg lokale matvareprodukter i Ontario og lærer kunsten å lage sesongmatlaging.
Fra bransjeledende kokkefakultetmedlemmer, lærer du å tilberede utsøkte menyer og retter inspirert av globale mattrender og smaker. Disse dedikerte instruktørene vil gi deg trenings- og læringsopplevelser som vil sikre at du mestrer kulinariske grunnleggende elementer, ingredienser, matlaging og alle andre ferdigheter som kreves for å komme inn i denne spennende bransjen. Du vil også forstå at en karriere innen det kulinariske feltet er drevet av lidenskap og belønnet gjennom ferdighetsutvikling.
Når programmets gjennomføring er vellykket, vil du få viktige bransjesertifiseringer som Smart Serve, Safe Food Handlers og HLR, noe som vil øke din ansettbarhet.
Det er din Shift Training og Awareness Program
Programmet vil omfatte en innovativ bransjeopplæring og bevissthetssertifisering, It's Your Shift. Sertifiseringen vil utstyre deg med avgjørende kunnskap og gi aktuelle ressurser fokusert på forebygging av seksuell trakassering og sikker praksis for intervensjon som frontlinjearbeider eller leder. Det vil støtte deg, når du kommer inn i gjestfrihetsbransjen, til å bli ledende for forebygging av seksuell trakassering og bidra til utviklingen av trygge og imøtekommende arbeidsmiljøer.
Ocean Wise-programmet
School of Hospitality, Tourism, and Culinary Arts and The Local Cafe and Restaurant bruker deilige og havvennlige Ocean Wise-produkter. Ocean Wise er et bevarings- og utdanningsprogram som jobber med kokker, restauranter og sjømatleverandører for å hjelpe dem med bærekraftig innkjøp av sjømat.
Feast On®-sertifisering
Centennial College 's School of Hospitality, Tourism, and Culinary Arts har blitt den første akademiske institusjonen som mottok Feast On®-sertifisering for innkjøp av lokale mat- og drikkeprodukter som brukes i de akademiske programmene og skolens erfaringslære matserviceaktiviteter. The Culinary Tourism Alliance etablerte Feast On som et sertifiseringsprogram som anerkjenner bedrifter som er forpliktet til å skaffe Ontario og dyrket mat og drikke.
Program høydepunkter
- Du lærer av instruktører som har mange års bransjeerfaring.
- Nyutdannede av Culinary Skills-programmet kan gå direkte over i Culinary Management-diplomprogrammet.
Programoversikt
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
Programfaglige læringsresultater
Programfaglige læringsresultater beskriver hva nyutdannede på programmet har vist at de kan gjøre med kunnskapen og ferdighetene de har oppnådd i løpet av studiene. Resultatene er nært knyttet til arbeidsplassens behov. Gjennom vurdering (f.eks. Oppgaver og tester) verifiserer studentene deres evne til å utføre disse resultatene pålitelig før de avsluttes.
- Gi grunnleggende kulinariske forberedelser og presentasjoner for en rekke matservicemiljøer ved bruk av en rekke klassiske og moderne teknikker.
- Bruk grunnleggende mat og stek vitenskap på matlaging for å lage det ønskede sluttproduktet.
- Bidra til og overvåke andres etterlevelse av tilbudet av et godt vedlikeholdt kjøkkenmiljø og til service av mat- og drikkeprodukter som er fri for skadelige bakterier eller andre forurensninger, i samsvar med forskrifter om helse, sikkerhet, sanitet og håndtering av mat.
- Sørg for sikker drift av kjøkkenet og alle aspekter av matlaging for å fremme sunne arbeidsområder og en ansvarlig og effektiv ressursbruk.
- Støtte utviklingen av menyalternativer som gjenspeiler kunnskap om ernæring og matingredienser, fremme generell helse og velvære, svare på en rekke ernæringsmessige behov og preferanser, og adressemodifikasjoner for spesielle dietter, matallergier og intoleranser etter behov.
- Bruk grunnleggende forretningsprinsipper og anerkjent praksis for næringskostnader og kontroller for matservicedrift for å fremme en finansielt ansvarlig drift.
- Bruke grunnleggende kunnskap om bærekraft *, etisk og lokal matinnkjøp og matsikkerhet til matlaging og kjøkkenadministrasjon, gjenkjenner potensielle påvirkninger på matproduksjon, forbrukervalg og drift innen matservicebransjen.
- Bruk teknologi, inkludert moderne kjøkkenutstyr, til matproduksjon og markedsføring.
- Utføre effektivt som medlem av et mat- og drikkeforberedelses- og serviceteam og bidra til suksessen med en matserveringsoperasjon ved å anvende selvledelse og mellommenneskelige ferdigheter.
- Utvikle strategier for kontinuerlig personlig og profesjonell læring for å sikre valuta med og respons på nye kulinariske teknikker, forskrifter og praksis i matservicebransjen.
Karrierevalg, akademiske Pathways og partnere
Opplæringspartnere
Hvis du ønsker å fortsette utdannelsen din etter vellykket gjennomføring av dette tilbudet om kulinariske ferdigheter, kan du bruke overføringspoeng til School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts 'to-årige Culinary Management-program.
Etter endt utdanning av programmet Culinary Management, kan studentene artikulere direkte til programmet Bachelor of Hospitality Management ved Vancouver Island University, slik at du også kan fullføre en grad i ytterligere 2 år.
Karriereutsikt
- Baker
- kokk
- caterer
- Kitchen Manager
Opptakskrav
Akademiske krav
- Ontario Secondary School Diploma (OSSD) eller tilsvarende, eller moden student status (19 år eller eldre)
- Engelsk karakter 12 C eller U, eller tilsvarende (minimumskrav kreves) eller ta Centennial College engelsk ferdighetsvurdering for opptak
Merk:
Når du har fullført dette programmet, kan du gå inn i tredje semester av programmet Culinary Management.
Tilleggskrav
- Engelsk språkkunnskaper
Opptak
Læreplan
Programoversikt
Semester 1 | Semester 2 |
|
|
Programresultat
Programfaglige læringsresultater
Programfaglige læringsresultater beskriver hva nyutdannede på programmet har vist at de kan gjøre med kunnskapen og ferdighetene de har oppnådd i løpet av studiene. Resultatene er nært knyttet til arbeidsplassens behov. Gjennom vurdering (f.eks. Oppgaver og tester) verifiserer studentene deres evne til å utføre disse resultatene pålitelig før de avsluttes.
- Tilby grunnleggende kulinarisk forberedelse og presentasjon for en rekke matmiljøer med en rekke klassiske og moderne teknikker.
- Påfør grunnleggende mat og bake vitenskap til matlaging for å lage ønsket sluttprodukt.
- Bidra til og overvåke overholdelse av andre til tilbudet av et godt vedlikeholdt kjøkkenmiljø og service av mat- og drikkevarer som er fri for skadelige bakterier eller andre forurensninger, i henhold til helse-, sikkerhets-, sanitær- og mathåndteringsforskrifter.
- Sørge for sikker drift av kjøkkenet og alle aspekter av matlaging for å fremme sunne arbeidsområder og ansvarlig og effektiv bruk av ressurser.
- Støtte utviklingen av menyalternativer som gjenspeiler kunnskap om ernæring og matingredienser, fremmer generell helse og velvære, svarer på en rekke ernæringsbehov og preferanser, og adresserer endringer for spesialkost, matallergi og intoleranse etter behov.
- Bruk grunnleggende forretningsprinsipper og anerkjente bransjekostnads- og kontrollpraksis for matservering for å fremme en skattemessig ansvarlig drift.
- Bruk grunnleggende kunnskap om bærekraft*, etisk og lokal matinnkjøp og matsikkerhet på matlaging og kjøkkenforvaltning, og erkjenn potensielle konsekvenser for matproduksjon, forbrukervalg og virksomhet innen næringsmiddelindustrien.
- Bruk teknologi, inkludert moderne kjøkkenutstyr, for matproduksjon og markedsføring.
- Utfør effektivt som medlem av et forberedelses- og serviceteam for mat og drikke og bidra til suksessen til en matservering ved å bruke selvledelse og mellommenneskelige ferdigheter.
- Utvikle strategier for kontinuerlig personlig og profesjonell læring for å sikre valuta og lydhørhet for nye kulinariske teknikker, forskrifter og praksis i næringsmiddelindustrien.
Karrieremuligheter
Opplæringspartnere
Hvis du ønsker å fortsette utdannelsen din etter vellykket gjennomføring av dette tilbudet om kulinariske ferdigheter, kan du bruke overføringspoeng til School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts 'to-årige Culinary Management-program.
Etter endt utdanning av programmet Culinary Management, kan studentene artikulere direkte til programmet Bachelor of Hospitality Management ved Vancouver Island University, slik at du også kan fullføre en grad i ytterligere 2 år.
Karriereutsikt
- Baker
- kokk
- caterer
- Kitchen Manager
English Language Requirements
Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.