Sertifikat i fysikk

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sertifikat i fysikk

The Open University

Sertifikat i fysikk

Fysikk er kanskje den mest spennende intellektuelle eventyr i vår tid - funn blir gjort nå vil forandre livet ditt, og lære fysikk vil endre måten du tenker om verden. Dette sertifikatet gir en bred innføring i fysikk og dets programmer, som dekker klassisk mekanikk; termisk fysikk og væsker; felt, bølger og elektromagnetisme; relativitets; og kvantefysikk - sette mange av dem i sin historiske kontekst. Det gir deg også en fascinerende innføring i eksperimentell fysikk.

Viktige egenskaper for kurset

 • Gir en god grunnleggende fundament i fysikk
 • Inkluderer hands-on, praktisk naturfagaktiviteter
 • Utvikler ferdigheter av fornuft og logikk som er høyt verdsatt på arbeidsplassen
 • Bygger et solid fundament for videre studier.

Pedagogiske mål

Gjennom å studere de to OU nivå 2 moduler vil du få en bred forankring i fysikk inkludert klassisk mekanikk, termofysikk og væsker; felt, bølger og elektromagnetisme; relativitets og kvantefysikk; samt erfaring med å gjennomføre fysikkeksperimenter i laboratorier.

Avgifter

Vi mener kostnadene bør ikke være et hinder for å oppnå ditt potensial. Det er derfor vi jobber hardt for å holde kostnadene for studien så lavt som mulig, og har et bredt spekter av fleksible måter å betale for å bidra til å spre, eller redusere, kostnaden. Avgifter for studie med oppstart i studieåret 2014/2015 er:

 • Avgifter er betalt på en modul-by-modul basis - du vil ikke måtte betale for hele kvalifiseringen forhånd.
 • Hvis som de fleste OU studenter som studerer deltid, studerer du i gjennomsnitt 60 studiepoeng i året - vil du studere i seks år å fullføre en grad. Vår typiske avgift for 60 studiepoeng er £ 2632.
 • Vår nåværende avgiften er £ 5264 - basert på 120 studiepoeng av studiet - noe som tilsvarer et års fulltidsstudier.
 • Den totale kostnaden for den valgte kvalifisering starter i dag fra £ 3948 basert på våre nåværende avgifter.

NB: Prisene kan endres.

Hvor lang tid tar det?

 • Deltid - 2 år
 • Tidsbegrensning - 4 år

Karriere relevans

Dette sertifikatet er spesielt nyttig hvis du er pålagt å undervise ungdomsskole fysikk, men bakgrunnen er i et annet område av vitenskap, eller hvis du tenker på trening for å være en fysikklærer. Det er godkjent av Institutt for fysikk som gir tilstrekkelig innhold til å støtte undervisningen i videregående skole fysikk til A-nivå; og som gir tilstrekkelig innhold for de som ønsker å være fysikkspesialistene ved innreise til PGCE studier.

Opptakskrav

Det er ingen formelle opptakskrav for å studere denne graden. Men dette er en OU nivå 2 sertifikat. Du bør sørge for at du har tilstrekkelig studieteknikk, for eksempel fått fra OU nivå 1 studie eller tilsvarende, før du begynner.

Les mer om dette programmet på Open University nettside her

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
The Open University
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Duration
Varighet
2 - 4 år
Deltid
Information
Deadline
Locations
Dates