Sertifikat i astronomi og planetarisk vitenskap

The Open University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Sertifikat i astronomi og planetarisk vitenskap

The Open University

Sertifikat i astronomi og Planetary Science

Er du fascinert av nattehimmelen og universets mysterier? Dette sertifikatet vil gi deg en god grunnleggende innføring i astronomi og planetarisk vitenskap, og utstyre deg med ferdigheter for videre studier. Du vil undersøke stjernene og deres livssyklus; strukturen av planetene og deres atmosfærer; galakser og kvasarer; leting plass; planet prosesser; og opprinnelsen og utviklingen av universet - inkludert hvordan det kan fortsette å utvikle seg i fremtiden.

Viktige egenskaper for kurset

 • Godkjent av Royal Astronomical Society
 • Utvikler ferdigheter av fornuft og logikk som er høyt verdsatt på arbeidsplassen
 • Bygger et solid fundament for videre studier

Pedagogiske mål

Gjennom å studere disse modulene du vil lære om strukturen, opprinnelsen og utviklingen av planetenes legemer i vårt solsystem; stjerner, galakser og universet som helhet; hvordan og hvorfor livet oppsto på jorden, og hvor sannsynlig det er at liv har oppstått andre steder i solsystemet eller utover.

Undervisning, læring og evalueringsformer

Kunnskap, forståelse og anvendelse ferdigheter, samt kognitive (tenkning) ferdigheter er i hovedsak kjøpt fra tekstene, med støtte materiale fra web-baserte informasjonskilder. Grunnleggende prinsipper underliggende teknikker og instrumenter blir undervist hovedsakelig via aktiviteter, som vil ha en sterk databasert komponent (både DVD og web). Kompetanse til å forbedre din egen læring og ytelse er ikke lært eksplisitt, men utviklet av en online diskusjonsforum. Selvtesting er oppmuntret gjennom i-tekst spørsmål.

Vurderingen er av veileder-merket oppgaver (TMA) og en end-of-modul eksamen.

Avgifter

Vi mener kostnadene bør ikke være et hinder for å oppnå ditt potensial. Det er derfor vi jobber hardt for å holde kostnadene for studien så lavt som mulig, og har et bredt spekter av fleksible måter å betale for å bidra til å spre, eller redusere, kostnaden. Avgifter for studie med oppstart i studieåret 2014/2015 er:

 • Avgifter er betalt på en modul-by-modul basis - du vil ikke måtte betale for hele kvalifiseringen forhånd.
 • Hvis som de fleste OU studenter som studerer deltid, studerer du i gjennomsnitt 60 studiepoeng i året - vil du studere i seks år å fullføre en grad. Vår typiske avgift for 60 studiepoeng er £ 2632.
 • Vår nåværende avgiften er £ 5264 - basert på 120 studiepoeng av studiet - noe som tilsvarer et års fulltidsstudier.
 • Den totale kostnaden for den valgte kvalifisering starter i dag fra £ 2632 basert på våre nåværende avgifter.

NB: Prisene kan endres.

Hvor lang tid tar det?

 • Deltid - 2 år
 • Heltid - 1 år
 • Tidsbegrensning - 4 år

Karriere relevans

Spesialisten kunnskap og forståelse du vil få ved å studere dette sertifikatet er spesielt aktuelt for områder som forskning og utredning, laboratoriearbeid, dataanalyse, offentlig informasjon, vitenskapelig journalistikk og utdanning. Vitenskap er en mangel fag på ungdomstrinnet, så det kan være insentiver til å trene som en fysikk, kjemi eller matematikk lærer.

Opptakskrav

Det er ingen formelle opptakskrav for å studere denne kvalifiseringen. Men dette er en OU nivå 2 sertifikat. Du bør sørge for at du har tilstrekkelig studieteknikk, for eksempel fått fra OU nivå 1 studie eller tilsvarende, før du begynner. Du må også være god i engelsk, til en IELTS standard på 7,0. Hvis du er usikker vil du være i stand til å ta en gratis engelsk test som en del av registreringsprosessen.

Les mer om dette programmet på Open University nettside her

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
The Open University
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
1 - 4 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline